2777
2789
عنوان

خیانت زن

1059 بازدید | 82 پست

از همه خانم ها متنفرم

من یک مردم ۳۰ ساله و یه زن داشتم ۲۷ ساله

عاشقانه و مدرن باهم ازدواج کردیم و خیلی عاشقش بودم شده بود قلب زندگیم ، هر روز قبل اینکه برم سر کار سعی می کردم بغلش کنم ، بیشتر روز ها بوسش می کردم و می گفتم عاشقتم اون بی وجدان هم می گفت من بیشتر

قدم بلنده و اندامم هم خوبه و قیافه ام هم متوسطه ، در طول هفته دوبار نزدیکی داشتیم، در آمدم هم ۴۵ میلیون بود که ۱۰ میلیون رو به اون می دادم

اون تو یه شرکتی به عنوان مهندس کار می کرد که وبی معرفت هرزه پول پرست ... به خاطر پولداری مدیرش بهم خیانت کرد

منم خیانت دیدم اما جرات نکردم جدا بشم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عجب دنیایی

|و آن ها که انسان را با بند ترازوی عدالت شان به دار آویختند، عادل نام نگرفتند| ــزیرا که مردگان این سال،عاشق ترین زندگان بوده اندــ ⟨احمدشاملو⟩ .... |دیرگاهیست که چون من همه را، رنگ خاموشی در طرح لب است، جنبشی نیست در این خاموشی، دست ها پاها در قیر شب است| ⟨سهراب سپهری⟩. چرا تنها گربه ها یک عالمه دوستدار و حامی دارند؟ مگر بقیه حیوانات گیاهند؟ ،، حمایتگرتمامیحیواناتباشیم-بدونتبعیض

الان دو هفته از خیانت می گذره و الانم که دارم تایپ می کردم بغضم گرفته . از درون شکستم، اعتماد به نفسم نابود شده

مغزم دیگه میگه همه چیز با پوله

انسانیت با پوله ، تعهد با پوله. جون ادم با پوله

اگر کسی به خاطر پول قتل می کنه حق داره ، هرزگی می کنه حق داره ، بچشو می فروشه حق داره

حالا اون پول پرست اومده با وقاحت تمام بهم پیام داده چون دلم نمیاد مهریه نمی گیرم برای طلاق

اون مردک بی همه چیز هم شانس اورد ، اگر جدا نمی کردن مرده بود

حالا اگه یکی شوهرش خیانت میکرد تا جد و اباد یارو رو به فوش میبستید

مردا هوس بازن آخهذ

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁