2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 82 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابامشاور نرفتید

خیانت مشاوره میخواد ؟؟

چیزی نیست که مشاور درستش کنه

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

خیانت خیانته خانوم و اقانداره و ادمای خیانتکار منفورترینن بنظرم هیچ چیز توجیهش نمیکنه

امیدوارم ذهنتون اروم بگیره

واینکه جمع نمیبستین کاش میدونم شاید بهم ریخته این الان ولی خانومای متعهد زیادی هستن

ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏

خیانت بشدت همه گیر شده

عین ویروس ک پخش میشه ، اینم انگار توی کل جامعه پخش شده

ی عده ک خیلی سفت و سخت و محکم هستن، تونستن جلوی خودشونو بگیرن ، بقیه اصلا دلیلی نمیبینن ک جلوی خودشون رو بگیرن

متاسفانه خانما هم جدیدا خیلی خیانت میکنن

خیانت کثیف ترین کار دنیاس، ولی تونظر من، خیانت خانما خیلی بدتره.

امیدوارم خدا ب دلت آرامش بده..

چه میشه کرد زندگی میگذره و مجبوری خودتو سرپا نگه داری

آسیب شناس گفتار و زبانم. یا همون گفتاردرمانگر. اگر سوالی داشتین بپرسین.

همونطور که همه مردها خیانتکار نیستند همه زن ها هم نیستند چه زن چه مرد فرقی نداره ادمی که متاهل هست خیانت میکنه یه آشغال کثافت لجنه الانم درکتون میکنم و براتون آرزوی صبر میکنم چون میدونم چه دردی رو داری تجربه میکنی 💔

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

چون اولش دم از تعهد و محبت میزنن ولی بعدش .... اگر کسی بهم می گفت زنا پول پرستن می گفتم نه ولی این م ...

واقعان متاسفانه ام 💔

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️