2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 83 پست
چون اولش دم از تعهد و محبت میزنن ولی بعدش .... اگر کسی بهم می گفت زنا پول پرستن می گفتم نه ولی این م ...

الان مدال میخوای بابت هوس باز نبودنت؟؟؟ خیلی فاکتورا باید در ازدواج شما بررسی بشه،اینکه اومدی کاملا یکطرفه فقط پول پول میکنی بوداره!!! کیفیت اون دوبار رابطه در هفته چطور بوده؟مرد بامحبتی بودی یا صرفا آویزون؟ چرا قبل خیانت، بموقع شک نکردی ؟احمق بودی؟؟؟ یا حواست به زن و زندگیت نبود؟؟؟

سرت با تهت بازی میکرده حالا اومدی ادای مظلوما رو درمیاری و ننه من غریبم درمیاری

الان اومدم اینجا می گم به خاطر اینکه می خوام بهتون بگم تر رو خدا اگر پول براتون از همه چیز مهمه ازدو ...

ربطی به پول نداره

خانومت شل بودن زود وا داده

همینکه مهریه نخواسته خداروشکر

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر کی ام بتور ما میخوره همه از دم مردای عوضی..همش برام سوال بود خوبا کجان الان فهمیدم میرن خرابارو میگیرن.. دوروبرم هر چی دختر بی ادب بی حیا پررو بی هنر ازدواج کرده خونواده دارا دخترای با ادب هنرمند موندن! موقع انتخاب چشاتونو باز کنید به اصالتش پی ببرید لطفاً

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
مردا هوس بازن آخهذ

تعمیم نده. همه جور آدم در هر جنسیتی هست . تعمیم یه خطای شناختیه که آدمو بیچاره میکنه ... به همه بی اعتماد میشی .

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@
الان مدال میخوای بابت هوس باز نبودنت؟؟؟ خیلی فاکتورا باید در ازدواج شما بررسی بشه،اینکه اومدی کاملا ...

این الان روحش اسیب دیده شکسته شده حالا هر طوری ک بوده تو زندگیش اون زن حق نداشته خیانت کنه طلاق میگرفت بعد میرفت پی هوسبازیش

شماهم از تاپیک یکی مونده ب اخرتون مشخصه..

پسرام دنیام💖

این الان روحش اسیب دیده شکسته شده حالا هر طوری ک بوده تو زندگیش اون زن حق نداشته خیانت کنه طلاق میگ ...

مطمعنی باغچه تورو بیل بزنیم کرم نداره؟

طلاق واسه زن آسونه؟حق طلاق بازنه؟ چطوری باید طلاق میگرفت پس؟؟؟

یادت رفته کجا و باچه قوانینی زندگی میکنی؟

زنان علیه زنان که میگن شمایی.

هرکس روحش آسیب دید بشینه پشت زنش ک س شعر بگه؟

چون اولش دم از تعهد و محبت میزنن ولی بعدش .... اگر کسی بهم می گفت زنا پول پرستن می گفتم نه ولی این م ...

جناب واقعا آنچه به شما گذشته بسیار ناراحت کننده اس و واقعا حق دارید که اینقدر عصبانی باشید اما این عصبانیت ها و این برچسب زدنایی مثل پول پرست و خیانت کار در حال حاضر و در این ماجرا فقط شایسته یک نفره اونم همسر شماست!!! شما حق ندارید رفتار زشت یک نفرو به بقیه هم نسبت بدید .

در پاسخ خانمی که گفت مردا هوس بازن هم همینو گفتم . حق تعمیم ناروا به بقیه رو نداریم .

حتی اگر یک زن در جهان باشه که هم پول براش مهم نیست و هم خیانت نمی کنه به حرمت همون یک نفر نباید جمع بست...

این احساس انزجار به جامعه زنان رو میزاریم به حساب تازگی زخمی که دچارش شدید و به خاطر شرایط روحی بدتون کمی تا قسمتی حق دارید مدتی این حسو داشته باشید اما اگر پایدار باشه برای خودتون زجر آوره...

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@
تصمیمت چیه ؟ جدایی ؟ خیانت در چه سطحی بود ؟ پشیمونه ؟

به نظرت چه تصمیمی می تونم!!خب معلومه طلاق ، حق طلاق هم داره ، برام پشیمون بودنش مهم نیست

آبی که از سر گذشت شد سرگذشت

قربون ادم عاقل تو تاجیکایی که مردا به زنا خیانت کردن همه بدو بدو میگن برو مشاوره برو مال و اموال از ...

وقتی کسی همچین تجربه تلخی داره مشاوره فقط برای این مناسبه که از نظر روحی خودتو درمان کنی نه که رابطه رو درست کنی .

آدم خیانت کار درست شدن نداره

شاید منظور این دوستمونم مشاوره برای تقویت روح و روانش بوده من اشتباه متوجه شدم...

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

مطمعنی باغچه تورو بیل بزنیم کرم نداره؟طلاق واسه زن آسونه؟حق طلاق بازنه؟ چطوری باید طلاق میگرفت پس؟؟؟ ...

لال شو دیگه اه همین یاد گرفتید زنان بر علیه زنان خب چکار کنه قربون صدقه زنش بره ؟!

مطمعنی باغچه تورو بیل بزنیم کرم نداره؟طلاق واسه زن آسونه؟حق طلاق بازنه؟ چطوری باید طلاق میگرفت پس؟؟؟ ...

خوب ندیده و نشناخته بلدی ببری و بدوزی و دیگران رو قضاوت کنی وهر برچسبی ک میخای بچسبونی جالبه.. اینکه ی زن بخواد با وجود هر مشکلی بره خیانت کنه رو من نمیتونم بپذیرم حالا شاید قاعده و قانون شما فرق میکنه

ریپلای نکن

پسرام دنیام💖

الان مدال میخوای بابت هوس باز نبودنت؟؟؟ خیلی فاکتورا باید در ازدواج شما بررسی بشه،اینکه اومدی کاملا ...

نه خیر ، منظورم اینه اگر زمانی شوهرت به خاطر خوشگلی زن دیگه بهت خیانتوکرد حق نداری بهش توهین کنی

تغییر اخلاق و اینکه چت های طولانیش رو می دونستم ، اخر شب ها که گوشیش رو چک می کردم اما چت با مردی پیدا نمی کردم تا اینکه عکس دوتایی شون رو دوستم برام فرستاد

بعدشم من شاید ادمی با نقص هایی بودم اما اون قبل ازدواج تمام نقص هامو دیده بود و قبول کرده بود