من هفته ۱۵ بارداری ام ویارم یا همون تهوع ام بهتر نشده که هیچ بدتر هم میشه...من عاشق دوغ محلی ام . بودم و الانم هستم یکم نمک میریزم و یکمم نعناع ترش مزه میشه و دلمو میبره.... این روزا مصرفمم زیاد شده چون گاز دار میشه و تهوع رو یکم کم میکنه...به نظرتون برا جنین ضرر نداره؟؟
نمیدونم والا منم اینو وقتی کلاسای بارداری میرفتم اون مامایی ک اونجا بود گفت. اون حتی میگفت ماست و اب رو هم ک به عنوان دوغ خودتون قاطی میکنین هم نخورین 😞😞😞😞
بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من که حسابی سردی می کردم نمک هم میزدم یهویی پف کرد صورتم
ای وای.... پس سعی میکنم ترک کنم.... ولی لبنیات جز این هم میلم به چیزی نمیکشه...بخدا نمیدونم چیکار کنم....هیچی همنمیتونم بخورم جز میوه...که اونم از دیروز وقتی گیلاس خوردم معده درد هم گرفتم که دیگه اونم نخوردم
فدات عزیزم انشالله که نی نی نازتو سالم بغل بگیری راستی دوغ میخوری گرمی هم بخور جبران کنه سردی رو خ ...
قربونت.... اصلا خرما هیچ وقت دوست نداشتم ولی صبح ها سعی میکنم یه قاشق عسل رو بخورم...راستی نی نی ایت دختره یا پسر.... مال من که مشخص نیس هنوز..ولی فک کنم دخمله نازه....