nniinnii مدیر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9846 عنوان سینه سوم | مشاهده متن کامل بحث + 6339 بازدید | 54 پست بچه ها کسی همچین چیزی داشته ؟ عمل کردین ؟ تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید 1397/03/21 | 00:32 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nniinnii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9846 تو موارد حاد جراحی میکنن ولی حتما قبل بارداری برو چون این مشکل برای خانومای زیادی توی آخر دوران بار ... آره میدونم باید برم فقط خواستم ببینم کسی هست که مشکل منو داشته باشه و عمل کرده ؟ تا بپرسم چقدر طول درمانشه و چه جوریه چون آخر تابستون اسباب کشی داریم تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید
جِیلوو عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 6562 ☺️😉 😆😁😚😚😚 میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
sevil70 عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 2690 نه ولی شکم گنده دارم حساب میشه آیا؟😁 خدایاکمک کن دوباره زندگیمو بسازم
nniinnii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9846 نه ولی شکم گنده دارم حساب میشه آیا؟😁 ☺️ تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید
یار_شیرین_سخن_نادره_گفتار عضویت: 1392/05/08 تعداد پست: 13093 تورم غدد لنفاوی زیر بغل آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است
یار_شیرین_سخن_نادره_گفتار عضویت: 1392/05/08 تعداد پست: 13093 آره میدونم باید برم فقط خواستم ببینم کسی هست که مشکل منو داشته باشه و عمل کرده ؟ تا بپرسم چقدر طول د ... دو روز بعد حالت خوبه عملش راحته آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است
bhnf عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 548 عزیزم یه برامدگی زیر بغل بعضی ها ایجاد میشه که بهش میگن سینه سوم گویا مادر من اینطوریه ...نه عمل نکرده دکتر گفته دست بهش نزنه بهتره
nniinnii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9846 دو روز بعد حالت خوبه عملش راحته جدی ؟ شما انجام دادین؟ باید برم پیش دکتر غدد یا جراح عمومی؟؟ تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید
nniinnii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9846 مادر من اینطوریه ...نه عمل نکرده دکتر گفته دست بهش نزنه بهتره چرا ؟ مگه خطر ناکه؟ تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید
یار_شیرین_سخن_نادره_گفتار عضویت: 1392/05/08 تعداد پست: 13093 جدی ؟ شما انجام دادین؟ باید برم پیش دکتر غدد یا جراح عمومی؟؟ جراح عمومی...برادرم بچه بود عمل کرد آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است
nniinnii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9846 جراح عمومی...برادرم بچه بود عمل کرد 🙏🏻ممنونم عزیزم تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید
bitabehzad عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2118 مردم چقدر چرت و پرت نوشتنمن دارمفقط جوانشهزیر هر دو سینه معمل نکردمترسیدمبرا تو دوران بارداری بزرگ شد؟ خدایا شکرت که نی نی م سالمه
nniinnii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9846 مردم چقدر چرت و پرت نوشتن من دارم فقط جوانشه زیر هر دو سینه م عمل نکردم ترسیدم برا تو دوران با ... بله متاسفانه و من میزارم به حساب آگاه نبودنشون اما راستش پشیمون شدم این تاپیک زدم چون انتظار کمک داشتم تا مسخره شدن 😒مال من زیر بغلهامه و به خاطر ترس از محیط بیمارستان و عمل تا حالا نرفتم دکتر ، شما الان تو بارداری سایزش بزرگتر شده یا دردناک شده ؟؟؟ تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید
bitabehzad عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 2118 بله متاسفانه و من میزارم به حساب آگاه نبودنشون اما راستش پشیمون شدم این تاپیک زدم چون انتظار کمک داش ... نخیر هیچ فرقی نکردم الحمداللهعملش خیلی ساده سمن بچه بودم پدرم رضایت عمل نداداگر اذیتی برو درارش خدایا شکرت که نی نی م سالمه
nniinnii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9846 نخیر هیچ فرقی نکردم الحمدالله عملش خیلی ساده س من بچه بودم پدرم رضایت عمل نداد اگر اذیتی برو درار ... خداروشکر عزیزم 🙏🏻آره باید حتما جرات پیدا کنم و برم متاسفانه یکمی ترسو هستم ☺️ تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید