2777
2789
خداروشکر عزیزم 🙏🏻 آره باید حتما جرات پیدا کنم و برم متاسفانه یکمی ترسو هستم ☺️

سلام عزیزم...  میشه راهنماییم کنی که تا الان عمل کردی یا نه؟ منم دو طرف زیر بغلم دارم قبل بارداری اصلا نبود تو بارداری اول بزرگ شد یه طرف بزرگتره یکی کوچیکتر. سرشم مث جوش اما قهوه ایه.  الان بعد زایمان دومم حتی فشار میدم سرشو میبینم ازش یه مایع شبیه شیر میاد بیرون. دیگه دارم دق میکنم این چیه خداااا. توروخدا اگه جراحی کردی هر کار کردی به منم بگو. 

همسر من سینه های خیلی بزرگ داشت و من اصلا خوشم نمی اومد خیلی دوست داشتم قبل از عروسیمون جراحی کنه اونم بهم گفته بود اگر دکتر خوب پیدا کنی جراحی می کنم چون بخاطر من می خواست جراحی کنم می ترسیدم برای همین هم خیلی دنبال دکتر گشتم تا اینکه با معرفی یکی از دوستای همسرم رفتیم پیش دکتر آریانا و ایشون براش جراحی کرده خداروشکر بعدش اصلا مشکلی نداشت و الانم خیلی خوب شده من که اینجوریش خیلی بیشتر دوست دارم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر عزیزم 🙏🏻 آره باید حتما جرات پیدا کنم و برم متاسفانه یکمی ترسو هستم ☺️

سلام عزیزم چی شد دکتر رفتی؟منم چند ساله دارم ولی یه طرفه از قبل بارداری بودش.هنوزم هست درد نداره نرمه.باید برم دکتر؟

میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید❤❤
سلام عزیزم چی شد دکتر رفتی؟منم چند ساله دارم ولی یه طرفه از قبل بارداری بودش.هنوزم هست درد نداره نرم ...

نه عزیزم نرفتم هنوز 😞 باردار شدم و الان با یه بچه کوچیک دیگه واقعا سخته 

مال منم نرمه و درد نداره و توی بارداری اصلا بزرگ تر نشد 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
سلام عزیزم...  میشه راهنماییم کنی که تا الان عمل کردی یا نه؟ منم دو طرف زیر بغلم دارم قبل باردا ...

نه عزیزم جراحی نکردم و بعد از این تاپیک باردار شدم و الان با یه بچه ‌کوچیک خیلی سخته دیگه 

برای من تو بارداری تغییر نکرد اصلا

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
نه عزیزم نرفتم هنوز 😞 باردار شدم و الان با یه بچه کوچیک دیگه واقعا سخته  مال منم نرمه و درد ن ...

عزیزم ببخشید شما میگید نرم هست اصلا توش هیچی احساس نمی کنید منم تو بارداری زیر بغلم متورم شد دکتر گفت سینه فرعی هس اون زمون نرم بود ولی الان احساس میکنم سفتر شده و توش یه چیزی هست هر روز باهاش ور میرم دیوونه ام کرد😔

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو
عزیزم ببخشید شما میگید نرم هست اصلا توش هیچی احساس نمی کنید منم تو بارداری زیر بغلم متورم شد دکتر گف ...

هنوزم نرمه و همچنان نرفتم که عمل کنم 🥴

والا من تا چشم به هم زدم و پسرم شد ۵ ماهش این کرونا لعنتی اومد 

البته از عمل هم خیلی میترسم 😕😓

سلام عزیزم چی شد دکتر رفتی؟منم چند ساله دارم ولی یه طرفه از قبل بارداری بودش.هنوزم هست درد نداره نرم ...

سلام عزیزم شما رفتی دکتر واسه زیر بغلت؟منم تو بارداری یه طرف زیر بغلم بزرگتر شد ولی نرمه و درد نداره

سلام عزیزم شما رفتی دکتر واسه زیر بغلت؟منم تو بارداری یه طرف زیر بغلم بزرگتر شد ولی نرمه و درد نداره

سلام چیزی نیست من آذر وقت سونو سینه دارم.بهش میگن سینه سوم.

میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید❤❤