2777
2789
تو موارد حاد جراحی میکنن ولی حتما قبل بارداری برو چون این مشکل برای خانومای زیادی توی آخر دوران بار ...

آره میدونم باید برم فقط خواستم ببینم کسی هست که مشکل منو داشته باشه و عمل کرده ؟ تا بپرسم چقدر طول درمانشه و چه جوریه چون آخر تابستون اسباب کشی داریم 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره میدونم باید برم فقط خواستم ببینم کسی هست که مشکل منو داشته باشه و عمل کرده ؟ تا بپرسم چقدر طول د ...

دو روز بعد حالت خوبه عملش راحته

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
دو روز بعد حالت خوبه عملش راحته

جدی ؟ شما انجام دادین؟ 

باید برم پیش دکتر غدد یا جراح عمومی؟؟

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
مادر من اینطوریه    ...نه عمل نکرده دکتر گفته دست بهش نزنه بهتره

چرا ؟ مگه خطر ناکه؟

مردم چقدر چرت و پرت نوشتن من دارم فقط جوانشه زیر هر دو سینه م عمل نکردم ترسیدم برا تو دوران با ...

بله متاسفانه و من میزارم به حساب آگاه نبودنشون اما راستش پشیمون شدم این تاپیک زدم چون انتظار کمک داشتم تا مسخره شدن 😒

مال من زیر بغلهامه و به خاطر ترس از محیط بیمارستان و عمل تا حالا نرفتم دکتر ، شما الان تو بارداری سایزش بزرگ‌تر شده یا دردناک شده ؟؟؟  

بله متاسفانه و من میزارم به حساب آگاه نبودنشون اما راستش پشیمون شدم این تاپیک زدم چون انتظار کمک داش ...

نخیر هیچ فرقی نکردم الحمدالله

عملش خیلی ساده س

من بچه بودم پدرم رضایت عمل نداد

اگر اذیتی برو درارش

خدایا شکرت که نی نی م سالمه
نخیر هیچ فرقی نکردم الحمدالله عملش خیلی ساده س من بچه بودم پدرم رضایت عمل نداد اگر اذیتی برو درار ...

خداروشکر عزیزم 🙏🏻

آره باید حتما جرات پیدا کنم و برم متاسفانه یکمی ترسو هستم ☺️