nniinnii مدیر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9847 عنوان سینه سوم | مشاهده متن کامل بحث + 6290 بازدید | 54 پست بچه ها کسی همچین چیزی داشته ؟ عمل کردین ؟ تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید 1397/03/21 | 00:32 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفسم13 عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 3207 عزیزم یه برامدگی زیر بغل بعضی ها ایجاد میشه که بهش میگن سینه سوم گویا من دوتامو بذارن روهم باز قد یدونه درست حسابی نمیشه اونوقت بقیه سه تا دارن
یار_شیرین_سخن_نادره_گفتار عضویت: 1392/05/08 تعداد پست: 13093 چشم سوم شنیده بودم 😎اونی که تاپیک می گه نادره ...بله می شه عمل کردولی چیزی که منظور شماست غدد لنفاوی هست اونم عمل می کنن آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است
رهاگشته عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 5515 من تو نت دیدم مابین دوتا سینه هستش.فک کنم با جراحی میشه برداشت مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد! آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
nniinnii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9847 عزیزم این مشکل هورمونیه چون بافت اون قسمت شباهت داره به بافت سینه، وقتی هورمونا در تعادل نباشن اونجا ... واقعاااااا وای خدا کنه من از ترس چندساله دکتر نرفتم اما خیلی اذیتم 🙁مخصوصا که قصد دارم باردار بشم 😔راستش از عمل میترسم برای همین نرفتم دکتر تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید
هانیبال_لکتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 1889 واقعاااااا وای خدا کنه من از ترس چندساله دکتر نرفتم اما خیلی اذیتم 🙁مخصوصا که قصد دارم باردا ... تو موارد حاد جراحی میکننولی حتما قبل بارداری برو چون این مشکل برای خانومای زیادی توی آخر دوران بارداریشون پیش میاد، شما که همین الان هم داریدبرو عزیز دلم نگران چیزی نباش ولی قبل بارداریت برو هر وقت امکانش پیش اومد بی ادبا رو باید خورد 😊
جِیلوو عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 6572 من فقط یه دوست داشتم پسوندش سه پس تا نکی بود.همیشه هم اصرار داشت درست تلفظ کنیم😯😯😯 میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
nniinnii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9847 من تو نت دیدم مابین دوتا سینه هستش. فک کنم با جراحی میشه برداشت نه مال من زیربغلهامه ، منم نمیدونستم چیه تا زدم تو اینترنت دیدم اسمش سینه سومه😒 تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید
nniinnii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9847 من فقط یه دوست داشتم پسوندش سه پس تا نکی بود.همیشه هم اصرار داشت درست تلفظ کنیم😯😯😯 ☺️😉 تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید
سوگند22 عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 25238 من فقط یه دوست داشتم پسوندش سه پس تا نکی بود.همیشه هم اصرار داشت درست تلفظ کنیم😯😯😯 😂😂😂😂😂😂
nniinnii مدیر استارتر عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 9847 😱😱😱😱این چیه ؟؟؟ تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید
جِیلوو عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 6572 😂😂😂😂😂😂 😆😆😆😆 میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه