2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 2975 بازدید | 248 پست
چرا فکر میکنی ازدواج ینی بچه بعدم دارم میگم به همه درس و مشقش میرسید و همسرش خیلی هواشو داشت اصلا تو ...

نه واقعا حرفات درستن . بنظر منم خوبتره بشرط تربیت صحیح خانواده و عقل طرفین

متاهل و متعهد💍دلیلی نداره جنس مرد درخواست دوستی بده😡

دانش آموزم کلاس هشتم نامزد کرده بود ، همکلاسیهاش میگفتن خانم منم شوهر میخوام 😂 گفتم فکر کردین شوهر فقط لباس عروسی پوشیدنه ، مسئولیت های بعدش رو گفتم ولی کو گوش شنوا

اینا اکثرا پدرمادرشون روستایی هستن و فرهنگشون اینجوریه که دخترزود شوهر میدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا دخترای کم سن و سال خیلی شوهری شدن🤣 یاد حبیب تو فیلم لیسانسها میوفتم. انشاله همه خوشبخت بشن ولی وقتی چند سال میگذره و میبینن اونجور که فک میکردن گل و بلبل هم نبوده زندگی متاهلی فیلشون یاد هندوستان و جوونی نکرده و هزار ماجرا میوفته🥲

دانش آموزم کلاس هشتم نامزد کرده بود ، همکلاسیهاش میگفتن خانم منم شوهر میخوام 😂 گفتم فکر کردین شوهر ...

بعد

دخترشون میره ازدواج میکنه با دو تا بچه برمیگرده

بدون استقلال مالی مخاد چ گوهی بخوره

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔

منم ۲۳ ازدواج کردم و واقعا زود بود الان فهمیدم چی کار کردم که دیر شده دیگه

من بیست سالگی ازدواج کردم و بخاطراینکه از کودکی چالشای زیادی داشتم انگاربیشترازسنم میفهمیدم ازنظر من تازه دیرم بود نظر من رو ۱۵ سالگیه

بدبخت نشد ولی از ی سری چیزا گذشت بجای تفریح میره ظرف میشوره

تفریح؟

باشوهرش بیرون میره

رستوران کافی شاپ سینما فیلم دیدن تا آخر شب شهربازی

با عشق برای شوهرت غذا درست کن

با عشق شبا برین بیرون قدم بزنین

اینا تفریح نیس؟

تفریح حتما زمانیه ک یه مردب ک هییییچتعهدی نداره بهت کنارت باشه و انگولکت که کرد ولت کنه و توی زن میمونی و قلب شکسته؟

بنظرم ادم با اونی که دوستش داره ازدواج کنه خیلی بهتر از دوست پسر بازی این چیزاس که اخرش اسیب ببینه ا ...

من نمیگم ازدواج غلطه من میگم ازدواج در سن کم غلطه هرکس به اردواج و همدم و همراه نیاز داره اما توی ۱۶ سالگی قبول کن در حد دوست پسر باشه بهتره

کنکوریییی🌱✨️

باز تو خوبی چندین سال بدون محدودیت و غرغر زندگی کردی اینا رو بگو که 15 سالگی اینا باید یه نرو با خصوصیات مضخرف تحمل کنن فکر کنن چقدرم خوبه اینا سنشون بره بالا میفهمن چه غلطی کردن الان گرمن نمیفهمن

طوری نیست حالا اونا بیست سال بعد با بچه شون انگار خواهر برادرن با اختلاف سنی کم ولی اونایی که دیر بچه دار شدن تا اون موقع دیگه پیر شدن

خودمم ۲۴ بچه دار شدم پشیمونم ولی ازین زاویه نگا میکنم

من خودم گلم کود بیارین

بعددخترشون میره ازدواج میکنه با دو تا بچه برمیگرده بدون استقلال مالی مخاد چ گوهی بخوره

هر ۱۶ساله ای نه ولی بعضی خانواده ها ازسن کم بچه رو واقعا درست بارمیارن نه که همش پای تبلت و گوشی و تی وی بچه بزرگ بشه

تربیت صحیح باشه اون سن همچی کمم نیس

انقدر کینه نسبت به آدمایی ک هیچی از شرایط زندگیشون نمیدونین و اصلا نمیدونین چرا زود ازدواج کردن طبیع ...

زیر هجده، ازدواج کردن

ینی ی چاه روبروت باشه خودتو بندازی داخلش

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔

به نظر من که کمی البته مطالعه کردم بهترین و طلایی ترین زمان بارداری سن 18 تا19 سالگی هست و فاصله سنی ...

نسل زد از سال 75 شروع میشه تا فکر کنم 90 یا بیشتر

خدایی من بچه اول از اختلاف سنی کم راضی نیستم، نمیدونم این اختلاف سنی کم چیه هی میگن بچه والدين عاقل میخواد نه جوان.

بعدم این اوضاع اقتصادی مگه اون دختر با اختلاف سنی بالای 10 سال ازدواج کنه که اختلاف سنی بالا هم مشکلات خودش رو داره.

یکی از اطرافیان 20 ساله باردار اونوقت توی هزینه آزمایش

مونده، هنوز شناخت کامل نداره، ماهی 20 ملیون قسط

وقتی به ثبات 2 نفره نرسيدن اون بچه قرار نیست توی دنیا خوشبختی پا بزاره

یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو