2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 4485 بازدید | 305 پست

عیبش چیه که زود ازدواج کنن در یک رابطه سلام خوب برن در رابط های نا سالم وزود بچه دار میشن وقتی ۴۰ سال شون بچه شون ازدواج کردها وجود اینکه خیلی ها توی اینسن دارن شروع می کنن اگر هم شکست خوردن دوباره از اول شروع می کن شما نگران اونا نباشید خیلی ها هم هستند که وقتی ازدواج می کنن ادامه تحصیل می دن بستگی به فرد داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین منم دیدم خودشون موافقن ها ولی اینکه خودشون میخوان دلیل محکمی برای قبول کودک همسری نیست. ارزش های خانواده و محیط بچه ها رو به این سمت میکشونه. وگرنه چرا در جاهایی که کودک همسری غیر قانونیه و خانواده هایی که با این مسئله مخالفن چنین مواردی کمتر دیده میشه؟؟

از طرفی به فرض که نوجوون یه چیزی بخواد! مگه هر چیزی بخواد باید پذیرفته بشه؟ مگه هر چی بخواد براش فراهم میشه؟ به همون بچه ای که ۱۶ سالگی ازدواج کرده اجازه میدادن ۱۶ سالگی با دوست/پسرش بره مسافرت؟

برای بچه ای که گواهینامه نداره ماشین میخریدن بدن دستش؟

طوری نیست حالا اونا بیست سال بعد با بچه شون انگار خواهر برادرن با اختلاف سنی کم ولی اونایی که دیر بچ ...

اره الان متاسفانه ناباروری زیاد شده یکی از دلایلش همین دیرازدواج کردنه وقتی دختر تو ۱۲...۱۳سالگی پریود میشه بخواد ۲۶ باردار بشه شاید خیلی از تخمک هاشو ازدست داده باشه ضعیف شده باشه

پسرهم به همین منوال

متاهل و متعهد💍دلیلی نداره جنس مرد درخواست دوستی بده😡

خودم 23ازدواج کردم ولی به نظرم اونا خیلی تو زندگی جلو می افتن.

نه اکثر اونایی که زود ازدواج میکنن بعدا سرو گوششون میجنبه چه دختر چه پسر ، فکر میکنن چون زود ازدواج کردن سرشون کلاه رفته و میتونستن با بهترش ازدواج کنن ، من خیلی این مورد رو دیدم

عزیزم شما به محض پریود شدن ازدواج کن همین کارو دومینووار رو نسل های ایندت هم انجام بده بذار درحالی ک ...

من الان واقعا توی این سن بارداری خوبی داشتم ولیییی باز اذیتم

چه برسه یه ۱۵ و ۱۷ ساله باردار بدن هامون نمیکشه اصلا

اره اکثرا انتخاب خودشونه

ولی من درک نمیکنم اینایی رو که به طرفی که زود ازدواج کرده فحش میدن😐 خب دلش خواسته به شما چه؟

هرکس خودش مسئول زندگی خودشه

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

تفریح؟باشوهرش بیرون میرهرستوران کافی شاپ سینما فیلم دیدن تا آخر شب شهربازیبا عشق برای شوهرت غذا درست ...

انگار فقط دو تا انتخاب وجود داره یا ازدواج زودهنگام یا رابطه بی تعهد در حالی که یه گزینه سوم هم هست تا وقتی آمادگی پیدا کنی مجرد بمونی، درس بخونی، کار کنی، رشد کنی و بعد با انتخاب درست ازدواج کنی

تو هر دو تاشون ممکنه نتیجه خوب و بد باشه

مگه هر کی تو سن کم ازدواج میکنه به این تفریحا میرسه

تهش با دو تا بچه بدون استقلال مالی برمیگرده خونه، باباش

اینم جنبه منفیش بود 🤡

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔دختر بودن چهار حرفه ولی دختر بودن خیلی حرفه💖🥲

ببین منم دیدم خودشون موافقن ها ولی اینکه خودشون میخوان دلیل محکمی برای قبول کودک همسری نیست. ارزش ها ...

چقدر درست توصیف کردین

عروس پسر خاله بابام 14 سالگی ازدواج کرد دختره ناز پرورده سال بعد از چهره و رفتار داد میزد پشیمونه

دختری که خونه پدرش همیشه بهترین لباس تا 12 خواب بوده

خونه شوهر اونم زندگی با مادر شوهر نهایت 8 بیدار باش انواع کار خونه و بی پولی

یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو

حس مادربزرگ به هم دست داده بود توی مطبتازه هول شدم از حرفش نمیدونستم چی بگم😂💔

اخه من تقریبا هرچی ادم حسابی و پولدار و موفق دیدم واقعا سن کم بچه دار نشدن با اینکه موقیعتش رو داشتن قصدم این نیست به دیگران توهین کنم بگم اونایی که زود بچه دارشدن ادم حسابی نیستن نه میگم من اینجور افراد رو زیاد دیدم چون تا اون ادم زندگیش رو به جای خوبی برسونه چه از لحاظ مالی چه اجتماعی دیگه نزدیک 30 شده ولی دیگه دختر 17 ساله ای که به حاملگیش افتخار میکنه معلومه خانواده زورش نکردن خودش خواسته و چون اون ادم تو اون سن که اوج شکوفایی میتونه باشه از هر لحاظ به فکر ازدواج و بچه بوده معلومه فکرش و هدف زندگیش فقط بچه و ازدواج بوده که اون رو هم موفقیت حساب میکنه

انگار فقط دو تا انتخاب وجود داره یا ازدواج زودهنگام یا رابطه بی تعهد در حالی که یه گزینه سوم هم هست ...

خب مثلا من زود ازدواج کردم ولی دارم رشد میکنم مهارت یاد میگیرم درسمم میخونم اینم حالت مثبتش

دعا کنید  فرهنگیان  قبول بشم❤️

هر ۱۶ساله ای نه ولی بعضی خانواده ها ازسن کم بچه رو واقعا درست بارمیارن نه که همش پای تبلت و گوشی و ت ...

خب اونم ضربه میخوره تو ازدواج

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔دختر بودن چهار حرفه ولی دختر بودن خیلی حرفه💖🥲