2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 4024 بازدید | 299 پست
اون خودش راضیه از زندگیش ما چرا باید حتما بگیم بدبخته؟

دیگه عزیزم وقتی با شکم جلو اومده ماه هشتم کسی نداره بچه اولش بزاره پیشش بیاد دکتر، این وسط بچه بزرگه میخواست بره دستشویی کلی پله بردش پایین ببرش دستشویی ،

بچه اوله وای نمیستاد بغلش میکرد. اونم یه دختر ۱۷ ساله.

دیگه عزیزم وقتی با شکم جلو اومده ماه هشتم کسی نداره بچه اولش بزاره پیشش بیاد دکتر، این وسط بچه بزرگه ...

بنظرم بچه آوردن تو این سن اشتباهه

ولی حتما شوهرش پولداره که دو تا دو تا میاره

دعا کنید  فرهنگیان  قبول بشم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا مشکل اینه که ما از روانشناسی کشورای غربی داریم نسخه می پیچیم.من اصلا قبول ندارم که بخوام برم س ...

ببین عزیزم بحث درس و پیشرفت نیست

خدایی خودت حاضری دخترتو زود شوهر بدی ۱۵ سالگی زایمان کنه؟

حالا هر چقدر تو خونه شوهر وضعش خوب باشه و بره دکترا بگیره

اگه قبول کرده حتما داره.و اینکه خانمایی را میشناسم با همسر و بچه دکتراشونم گرفتن.

حالا یه سری آدمای معدود با شوهر و بچه به یه جایی میرسن به طور کلی تو ایران خیلی هااجازه شون دست شوهره کسی که با دختر بچه ازدواج میکنه میخواد خودش تربیتش کنه نمیذاره دانشگاه بره و ازین غلطا بکنه

من خودم گلم کود بیارین

نسل زد از سال 75 شروع میشه تا فکر کنم 90 یا بیشتر خدایی من بچه اول از اختلاف سنی کم راضی نیستم، نمید ...

الزاما هم اختلاف سنی ده سال ملاک پولدار بودن و شرایط رفاهی آقا نیست

من خیلی اطرافم سراغ دارم که (البته با پشتوانه پدرشون) دانشگاه کلا نرفتن و شغل خوب و مناسبی تو همین زمینه پدرشون انتخاب کردن فقط دیپلم داشت و از ۱۶-۱۷ سالگی پادویی مغازه یا فروشگاه پدرش کرده و حالا خودش تون سن ۲۳ـ۲۴ سالگی مستقل و درآمد خوب داشت

درکل منظورم اینه حالا دیگه مثل قدیم نیست که هزار دردسر باشه

اگه خانواده دختر خوب باشن مطمئنا تو زندگی مشترک راهنماییش میکنند

درکل خیلی ازدواج او ۱۷ـ۱۹ سالگی کودک همسری قبول نمیبینم مگر به زور اجبار و با شرایط اختلاف سنی زیاد و چند همسری و فقر و نداری

جان مادرت لایکککککک نکن❌❌🚫🗨️!!️لایک نکن ممنون شب لحظه ای به سایه ی خود بنگر تا روح بی قرار مرا بینی...🤍 قوانین من در سایت: ۱. در مقابل توهین معمولا سکوت می کنم 🤚😊۲. درخواست دوستی نمیپذیرم مگر با هماهنگی🤚☃️ ۳. لطفا لایک نکنید.🌛 ممنونم

وای ۱۸ خیلی زودهههآدم باید یه غلطی تو زندگیش کنه بعد😐

خیلیییی

دقیقا من تازه منتظرم غلطامو شروع کنم بعد کنکور😂

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

😂😂🥴🥴جدی که نمیگید؟؟؟

آره بخدا

مورد میشناسم پس ۱۹ و دختر ۱۶ ساله بودن ازدواج کردن ، پسره بعدا که بچه دار شده بودن و یه مدت گذشته بود فیلش یاد هندوستان کرده میگفته تو منو با جادو جنبل عاشق خودت کردی وگرنه من تعجب میکنم چرا زود ازدواج کردم

خودتون حاضرید دخترتون ۱۶ سالگی بارداری و زایمان تجربه کنه؟

اگراز بچگی خوب براش مادری کرده باشممراقب همه چیزش باشم تقویتش کرده باشم آره چراحاضر نباشم گلم

متاهل و متعهد💍دلیلی نداره جنس مرد درخواست دوستی بده😡