2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 2975 بازدید | 248 پست
نه اکثر اونایی که زود ازدواج میکنن بعدا سرو گوششون میجنبه چه دختر چه پسر ، فکر میکنن چون زود ازدواج ...

دوست من که 17 ازدواج کرد وقتی از 20 سالگی چهره اش کامل شد از شوهرش زیبا تر پس طلاق گرفت و با خیلی از پسرها دوست شد

انگار فقط دو تا انتخاب وجود داره یا ازدواج زودهنگام یا رابطه بی تعهد در حالی که یه گزینه سوم هم هست ...

اشکال تو اینه که هر کی دور و برت کمی زودتر ازدواج کرده از همچیش گذشته و رشدی تو زندگیش نداشته که تو ایمطور فکر میکنی تو بعد از ازدواج هم میشه رشد کرد حتی بیشتر ولی چیزی که واقعا مهمه اینه با آدم درستش باشه و خود شخص هم به بلوغ فکری رسیده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تفریح؟باشوهرش بیرون میرهرستوران کافی شاپ سینما فیلم دیدن تا آخر شب شهربازیبا عشق برای شوهرت غذا درست ...

من نمیگم رابطه بدون تعهد خوبه نه ولی اون دختری که 16 17 سالگی ازدواج کرده اکثرا با پسرای 18 19 ساله یا تهش 20 21 ساله ازدواج میکنن الان با وضعیت الان اون پسر 19 ساله تو زندگی ذاتا خیلی موفق نیست منظورم مالیه چون وقتش رو نداشته که کاری کنه برای زندگیش مگر اینکه واقعا اقازاده ای چیزی باشه یا تحت ساپورت کامل خانواده الان بنظرت تو همچین زندگی میشه فقط تفریح کرد بیرون بود سینما رفت با عشق اشپزی کرد ؟ خیر چون یه مشکلاتی دارن که بخاطر سن کمشونه و باید اونارو حل کنن ولی اگه هدف از زندگی فقط عشق و حال و بیرون رفتن هست که هیچئ

دلیل منطقی شما از نظر شما منطقی بوده و قابل تعمیم برای دیگران نیست

دقیقا، به همین خاطر تجربه شخصی شما هم قابل تعمیم به همه نیستدنه تجربه من قانون کلیه، نه تجربه شما برای همین بهتره به جای چند مثال، به آمار و شرایط افراد مختلف نگاه کنیم

ک وقتیم نگاه کردم بیشتر اونایی ک زیر هجده ازدواج کردن

تو زندگیشون شکست خوردن ینی تنها پشتوانشون شوهرشونه

اگه طلاق بگیرن چی؟ ایوای

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔

دقیقا، به همین خاطر تجربه شخصی شما هم قابل تعمیم به همه نیستدنه تجربه من قانون کلیه، نه تجربه شما بر ...

دلیل منطقی من : انسان اگر بخواهد پیشرفت کند میتواند حتی با وجود شوهر

ولی شما داشتی از بدبختی میگفتی

بدبختی قابل تعمیم دادن نیست صد درصد

دعا کنید  فرهنگیان  قبول بشم❤️

خب اونم ضربه میخوره تو ازدواج

ازکجامیدونی ضربه میخوره و از کجا میدونی ضربه ای که قراره تو ۱۶سالگی بخوره و زودتر رشدکنه رو تو ۲۵سالگیش میخوره و خیلی دیر بزرگ میشه دیر و بابدبختی و کلی خرج باردار میشه

متاهل و متعهد💍دلیلی نداره جنس مرد درخواست دوستی بده😡

دقیقا، به همین خاطر تجربه شخصی شما هم قابل تعمیم به همه نیستدنه تجربه من قانون کلیه، نه تجربه شما بر ...

اتفاقا سن کم بهتر خودشونو جمع و جور میکنن تا سن ۲۶و ۳۰ به بالا

اشکال تو اینه که هر کی دور و برت کمی زودتر ازدواج کرده از همچیش گذشته و رشدی تو زندگیش نداشته که تو ...

من نگفتم هر کسی که زود ازدواج کرده حتما پیشرفت نکرده حرفم اینه که ازدواج زودهنگام معمولا مسئولیتها رو بیشتر میکنه و ممکنه فرصت رشد رو برای بعضیها محدود کنه اگه کسی با فرد مناسب و در زمان مناسب ازدواج کنه و همچنان رشد کنه، خیلی هم عالیه، ولی نمیشه این رو به همه تعمیم داد

اصلا باشه زیر هجده برن بزان و شوهرداری کنن

دلیل منطقی من : انسان اگر بخواهد پیشرفت کند میتواند حتی با وجود شوهرولی شما داشتی از بدبختی میگفتی ب ...

من نگفتم با وجود شوهر نمیشه پیشرفت کرد حرفم اینه که ازدواج در سن پایین برای همه نتیجه یکسانی نداره بعضیها پیشرفت میکنن،(البته خیلی خیلی خیلی خیلی کم) بعضیها هم به خاطر مسئولیتهای زودهنگام فرصتهای زیادی رو از دست میدن بحث من احتمال و ریسک بود، نه اینکه همه بدبخت میشن

من نگفتم هر کسی که زود ازدواج کرده حتما پیشرفت نکرده حرفم اینه که ازدواج زودهنگام معمولا مسئولیتها ر ...

نظراتت واسه خودت ارزشمنده ولی مقداری احترام لطفا( جمله اخرتون گویای همه چیز هست)

دعا کنید  فرهنگیان  قبول بشم❤️

ازکجامیدونی ضربه میخوره و از کجا میدونی ضربه ای که قراره تو ۱۶سالگی بخوره و زودتر رشدکنه رو تو ۲۵سال ...

من هم از کجا بدونم؟ دقیقا بحث همینه هیچکس از قبل نمیدونه چه کسی موفق میشه و چه کسی آسیب میبینه به همین خاطر هم نمیشه ازدواج در ۱۵ یا ۱۶ سالگی رو به عنوان یک نسخه خوب برای همه معرفی کرد ممکنه برای یک نفر عالی باشه(قطعا درصدش کمه) و برای یکی دیگه نه

قربونت برم چی دیر شده بود؟😂

خدانکنه گلی😂ازدواج دیگه ...

بیست سالگی دیربود تازه من شاگرد درس خون بودم ولی باورکن اون رشدی که تو ازدواج هست تو دانشگاه و اینانیست

درسته سختی داره ولی واقعا آدمو رشد میده