2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 236 پست

من شخصا دیدم سن کم که بخاطر اینکه شوهرش دوست نداشت درسش و ول کرد روابطش بادوستاش و محدود کرد اصلا خیلی چیزا رو بیخیال شد تهش یک سال بعد ازدواج شوهرش با یک زن مطلقه ریخت رو هم این تو ۱۷ سالگی جدا شد کسیم دیدم خیلی خوشبخته تو ضیح دادم دیگه مدل زندگیشو کسیم دیدم ۳۰ سالگی ازدواج کرد و واقعا بدبخت واقعا انتخابش اشتباه محض بود با اینکه کارشناسی داشت و خیلی مستقل بود کسیم دیدم تو سن بالا ازدواج کرده خیلی زندگیه آرومی داره واقعا نمیشه بر اساس سن قضاوت کرد که اینا بدبختن و یا فلان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هم از کجا بدونم؟ دقیقا بحث همینه هیچکس از قبل نمیدونه چه کسی موفق میشه و چه کسی آسیب میبینه به هم ...

حرفتون کاملا صحیحه منم توتمام کامنتام میگم ازدواج در سن کمترنیازمندداشتن پدرمادری عاقل و فهمیده ست و برنامه بسیاربهتراز فرستادن کودک به مدرسه و روند روتین الان جامعه

تحصیلات اموزش همه این ها باید باشه ولی به این شکل فعلی توجامعه من قبولش ندارم

نسخه های بسیارکاملتری هست برای رشد و تربیت کودک

متاهل و متعهد💍دلیلی نداره جنس مرد درخواست دوستی بده😡

من نگفتم هر کسی که زود ازدواج کرده حتما پیشرفت نکرده حرفم اینه که ازدواج زودهنگام معمولا مسئولیتها ر ...

خب دختر خوب تو که میگی برای هر کسی یه طوره پس چرا اینطوری با ادبیاتت افردای که زود ازدواج کردن و تحقیر میکنی

من 18 سالمه و عقدم

و اصلا ازدواج رو دستاورد نمیدونم

یه امری عه همه دیر یا زود انجامش میدن

و احساس افتخار و خجالت نداره

شما هم همه رو جمع نبند

اصولا آدمایی که به ازدواج کردن افتخار میکنن

هیچ چیزی از خودشون برا ارائه ندارن و با این افتخار کردن به شوهر میخوان سرپوش بذارن رو عقده هاشون

*** این کاربری واگذار شده و تاپیک ها مال بنده نیست.

ها والله دخترعموم 13،14 سالش بود شوهر کرد

باباش خیلی سعی کرد منصرفش کنه ولی نشد

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من💚🤍❤️آقایون درخواست دوستی ندین،خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش تو تاپیک علتشو بگین🩷💋

خب دختر خوب تو که میگی برای هر کسی یه طوره پس چرا اینطوری با ادبیاتت افردای که زود ازدواج کردن و تحق ...

من کسی رو تحقیر نکردم من درباره خود ازدواج در سن پایین و پیامدهای احتمالیاش حرف زدم، نه ارزش آدمهایی که این انتخاب رو کردن اینکه از یک تصمیم انتقاد بشه، به معنی تحقیر افرادی که اون تصمیم رو گرفتن نیست

تو الان داری میگی یک دختر زیر هجده سال، ازدواج کنه

ینی، میگی مشکلی نداره

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔 دوعام بو بکەن من و مهیار بە یەک بگەین💖

دختری که تو خانواده خوب و بافرهنگ متولد شده باشه هیچوقت همچین طرز فکری نداره

اونا در اصل حکم نون خور اضافی رو تو خونه پدری داشتن فقط دارن خودشونو اونشکلی قانع میکنن وگرنه دختر تو اون سن استقلال و موفقیت اش رو مایه افتخار میدونه