2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 2385 بازدید | 222 پست
زندگی، یعنی ازدواج اصلاما دخترا هیچی نیستیم اگه ازدواج نکنیمباشه بابا باشه

کسی همچین حرفی نزد من خودم بخاطر شرایط زندگیم و یک سری خلقایت تنیجری که دارم احتمالا تا۲۵ هم ازدواج نکنم ولی خب بقیه رو هم قضاوت نمیکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۸ سالم که بود دختر خالم که همسنمه ازدواج کرد

واااای انگار فقط شاخ غولو شکونده بود چنان قیافه ای میگرفتن خانوادگی که در کلمات نمیگنجه بخوام اینجا بنویسم

الان بیشتر از ده سال گذشته اون جدا شده تو خونه نشسته، من دو تا بچه دارم سر زندگیمم

البته که خوشحال نیستم از شرایطش منم همچین دستاورد بزرگی کسب نکردم اما اون نگاه ها و حرفها هیچوقت یادم نمیره

خدایا شکرت🙏

من هم از کجا بدونم؟ دقیقا بحث همینه هیچکس از قبل نمیدونه چه کسی موفق میشه و چه کسی آسیب میبینه به هم ...

همه شرایط زندگیشون یکسان نیست بعضیا واقعا شرایط خونوادگیشون اقتصادی و فرهنگی و....خوب نیست مجبور میشن زود ازدواج کنن

عزیزم پروفایلتون گویای همه ی تفکراتتون هست🤝

و افتخار میکنم به پروفایلم و تفکراتم که از یه دین اومده نه از غرب بی همه چیز

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

من کسی رو تحقیر نکردم من درباره خود ازدواج در سن پایین و پیامدهای احتمالیاش حرف زدم، نه ارزش آدمهایی ...

آها اینکه میگی اصلا بره شوهر داری کنه و بزاد لحن تحقیر آمیزه بعدم شوهر داری دیگه چه کلمه مزخرفیه همسر آدمم یک آدم کامل و بالغ مگه بچس که شوهر داری میگین به ازدواج

کسی همچین حرفی نزد من خودم بخاطر شرایط زندگیم و یک سری خلقایت تنیجری که دارم احتمالا تا۲۵ هم ازدواج ...

خب الان تو این تاپیک همه دارن از خوبی های ازدواج

زیر هحده سالگی واسه من میگن

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔 دوعام بو بکەن من و مهیار بە یەک بگەین💖

آها اینکه میگی اصلا بره شوهر داری کنه و بزاد لحن تحقیر آمیزه بعدم شوهر داری دیگه چه کلمه مزخرفیه همس ...

منظورم از شوهر داری تحقیر نبود، یه اصطلاح رایجه برای مسئولیتهای زندگی مشترک اگر لحنش مناسب نبوده قبول دارم، ولی اصل حرفم درباره مسئولیتهای ازدواج در سن پایین بود، نه ارزش یا شخصیت افرادی که ازدواج کردن

۱۸ سالم که بود دختر خالم که همسنمه ازدواج کرد واااای انگار فقط شاخ غولو شکونده بود چنان قیافه ای میگ ...

اسکلن خواهر اسکل ازدواج شتری که در هر خونه ای میشینه دیگه نه تحقیر داره نه افتخار

ببین عزیزم بحث درس و پیشرفت نیستخدایی خودت حاضری دخترتو زود شوهر بدی ۱۵ سالگی زایمان کنه؟حالا هر چقد ...

اولا اره زود شوهر میدم.ولی شماها از 1718اومدی 15اپامه بدیم میگی 8ساله

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

همه شرایط زندگیشون یکسان نیست بعضیا واقعا شرایط خونوادگیشون اقتصادی و فرهنگی و....خوب نیست مجبور میش ...

اینکه یک نفر مجبور به این انتخاب شده، دلیل نمیشه بگیم ازدواج در سن پایین ذاتا انتخاب بهتریه یا باید برای همه توصیه بشه

عیبش چیه که زود ازدواج کنن در یک رابطه سلام خوب برن در رابط های نا سالم وزود بچه دار میشن وقتی ۴۰ سا ...

واقعیتش بچه های الان پدر و مادر پولدار میخوان، منطورم به وضعیت جامعه نیست.

من امسال دانش اموزام پسر بودن کلاس اول، همشون پز شغل پدر و مادراشون به هم میدادن

حتی تحصیلاتشون

اینکه یک نفر مجبور به این انتخاب شده، دلیل نمیشه بگیم ازدواج در سن پایین ذاتا انتخاب بهتریه یا باید ...

من کلا با ازدواج زیر ۱۸ مخالفم ولی میگم اینطوری نگین شاید یکی تو این تاپیک باشه بخاطر شرایط سختش مجبور به ازدواج شده بهش توهین میشه و دلش میشکنه