2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 2298 بازدید | 222 پست
عزیزم به نظرت دوست پسر مثل شوهره ؟؟؟ تهش ی دیته دختر ۱۶ ساله جنس مخالف رو بغل کنه یا ازش بچه دار بشه ...

اونایی هم که پیام میزارن تو این سایت که حامله ایم و چیکار کنیم با همین دوست پسرارفته بودن دیت.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

من کلا با ازدواج زیر ۱۸ مخالفم ولی میگم اینطوری نگین شاید یکی تو این تاپیک باشه بخاطر شرایط سختش مجب ...

من با اونایی ک مجبور شدن کاری ندارم

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔 دوعام بو بکەن من و مهیار بە یەک بگەین💖

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واقعیتش بچه های الان پدر و مادر پولدار میخوان، منطورم به وضعیت جامعه نیست.من امسال دانش اموزام پسر ب ...

حالا همین پسرا در اینده که نوجوون و اوایل جوانی رسیدن پرنسس تر از بعضی پسرای جوان الان میشن ببخشید بی عرضه به تمام معنا که نگاهشون به جیب بقیه هست

قدیم پسر بزرگ میکردن طرف روی خودش حساب میکرد و با جنم و باعرضه بود الانم هستن حیف اسم مرد

عزیزم من با اجازتون 14ساله ازدواج کردم و بالا گفتم تو 23سالگی و اینکه تا شما ها افکار غرب زدتون هست ...

شما به سبک دوران قاجار رفتار کن اوناعم خیلی ضد غرب بودن

راستی خیلی از پیشرفتا و اختراعات هم برا غربه مثلا همین موبایلی که دستته اگه مشکل داری و انقد تعصبات احمقانه داری میتونی استفاده نکنی

اگراز بچگی خوب براش مادری کرده باشممراقب همه چیزش باشم تقویتش کرده باشم آره چراحاضر نباشم گلم

ببخشید حرفتون کاملا مسخرست.

من توی بهترین موقعیت بودم هم خونه پدر هم شوهر ، بهترین شرایط بدنی هم برای بارداری داشتم

ولی بارداری سخته کلا، بچه ۱۶ ساله چطوری میخواد زایمان کنه؟؟؟

انگار فقط دو تا انتخاب وجود داره یا ازدواج زودهنگام یا رابطه بی تعهد در حالی که یه گزینه سوم هم هست ...

نمیدونم کدوم عقب موندشون بود ولی برگشته به من میگه غرب زده چون مخالف کودک همسریم🤣😭واقعا به جا مغز تو سر یه سریا پهنه

جرم؟هیچ جرمی نیست و قانونی هم نیس۱۷ سالگی کودک همسری نیس۳۰ سالگی هم پیرزن همسری نیست

جرم نباشه

ظلم که هست

از نظر روانشناسی البتع ...

اگر دوست داشتید برای رو به راه شدن زندگیم دعا کنید

فک نمیکنم طرز فکر من ۲۰ سالع اشتباع باشه

وقتی تو قانون ایران دختر زیر۱۸ حق گواهینامه ندارع

حق رای ندارع چون بچه هست

حق نداره بدون اجازه پدر مادرش کاری بکنه ..

پس بچه هست و ازدواج هم اشتباع

موقع ازدواج بالغه ولی در غیر ان نفهمم صلاح خودشو نمیدونه

من تو خانوادمون زیر ۱۸. ازدواج نداریم

خانواده منم روشن فکرن

دلیلی نمیبینم بحث کنم ولی زیر ۱۸ اشتباه

اینو من نمیگم تمام جهان از نظر روانشناسی و قانونی میگن

اگر دوست داشتید برای رو به راه شدن زندگیم دعا کنید

شما به سبک دوران قاجار رفتار کن اوناعم خیلی ضد غرب بودنراستی خیلی از پیشرفتا و اختراعات هم برا غربه ...

خوبیش اینه یه وقتی میشه پرده ها کنار میره احمق و عاقل معلوم میشن.خوبی اعتقاداتم اینه که اینقدر دهنم بی چاک نیست هر چی دوست دارم به هر کس بگم.تفکرات غرب گرایانتونه که انقدر بی ادبتون کرده.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

همین الان یه دختر خانم تاپیک ترمیم بکارت گذاشته نیازی که سرکوب میشه و از راه غیر شرعی بر طرف میشه به خاط اینکه نباید توسن کم ازدواج کرد.

خوبیش اینه یه وقتی میشه پرده ها کنار میره احمق و عاقل معلوم میشن.خوبی اعتقاداتم اینه که اینقدر دهنم ...

بفرما😂

هرچیم میگم میگی غرب زده چه ربط داشته باشه چه نه😂خوبی منطق داشتن من اینه که نیاز ندارم ازروی این و اون شعار حفظ کنم میتونم برات استدلال منطقی بیارم ولی شما ترجیح میدین از عقاید منسوخ شده پیروی کنید

راستی همسر شما اگر در یک کشور دیگری(یکی از هممون کشور خای غربی) زندگی میکردین به جرم پدوفیلیا زندان بود چون گفتی چهارده سالگی ازدواج کردی

نمیدونم کدوم عقب موندشون بود ولی برگشته به من میگه غرب زده چون مخالف کودک همسریم🤣😭واقعا به جا مغز ...

🤣🤣خودش عقب موندس

حالا وایسا بااین تفکرات شرقی ببینیم به کجای دنیا میرسیم

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔 دوعام بو بکەن من و مهیار بە یەک بگەین💖