2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 2237 بازدید | 222 پست
بفرما😂هرچیم میگم میگی غرب زده چه ربط داشته باشه چه نه😂خوبی منطق داشتن من اینه که نیاز ندارم ازروی ...

ببین اصلا الکی حرف میزنی من سه دفعه تا الان گفتم 23سالگی ازدواج کردم.

منسوخ اون علمیه که خودشونم به بن بست رسونده و نیازی نیست برای کسایی که فرهنگ چند هزارساله و مذهب دارند دیکته بشه.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه بچه هارو تک بعدی و مصرف گرا بار نیاریم، اینکه زود ازدواج کنن هیچ عیبی نداره. ولی ما بچه هارو توی ...

کودک همسری اسمش روشه برای ازدواج زیر ۱۸ سالگی میگن ۱۸

سالگی سن بلوغه

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
اونایی هم که پیام میزارن تو این سایت که حامله ایم و چیکار کنیم با همین دوست پسرارفته بودن دیت.

عریزم به نظرم ازدواج زیر ۱۸ اشتباهه بیین قبلا با ازدواج جلو فساد گرفته میشد الان خیلی از متاهلا از مجردها بدترن و اینکه خیلی هاشون بزرگتر که میشن پشیمون میشن متاسفانه و آمار طلاق رو بالا میبرن اونایی که ازدواج کردن هیچ انشالله خوشبخت باشن اما باید آگاهی داد به بچه ها بالای ۱۸ سال ازدواج کنن

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
ببخشید واقعا فکر میکنید دختر ۱۶ ساله درک مسئولیت بچه رو داره اگه اینطوری فکر میکنید براتون عمیقا متا ...

این کاربر کلا همیشه نظرات عجیب وغریبی میده تو تاپیکای مختلف یجا تو یه تاپیکی نوشته بود اسلام به زنها عزت واحترام داده وخیلی براشون ارزش قائله خواستم بگم از نظرات این شخص هرگز تعجب نکنید چون نظراتش حاصل طرز تفکرات این چنینیشه

عزیزم من با اجازتون 14ساله ازدواج کردم و بالا گفتم تو 23سالگی و اینکه تا شما ها افکار غرب زدتون هست ...

والا غرب اتفاقا به ما لطف کرد که مارو به اینجا رسوند غرب خیلی چیزارو به ما یاد داد وفهموند اگه غربیها نبودن که ما الان تا دم در خونه هم اجازه نداشتیم بریم این ازادی الانمون رو مدیون غربیم

اینا لشکر سایبرین

نصفشونم کودک همسرن و عقده همه چی رو دلشون مونده میان تبلیغ میکنن شاید چند تا بچه گول بخورن و به سرنوشت تباه اینا دچار بشن

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل

استارتر جات بودم میگفتم خدا رو شکر من نون خور اضافی نبودم که تو بچگی شوتم کنن زیر شوهر درسمو خوندم به جایی رسیدم بعد ازدواج کردم

چه رویی داشته دیگه اون اگه خدایی نکرده من تو ۱۷،۱۸ سالگی حامله بودم روم نمیشد سنمو به کسی بگم چه برسه به بقیه تیکه بندازم

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل

این کاربر کلا همیشه نظرات عجیب وغریبی میده تو تاپیکای مختلف یجا تو یه تاپیکی نوشته بود اسلام به زنها ...

بابا من دیگه اعصابم نمیکشه باهاش بحث کنم بزار هرجور دلش میخواد فکر کنه ما که تهش بدبخت نمیشیم:/

کنکوریییی🌱✨️