2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 4024 بازدید | 299 پست
ببین اصلا الکی حرف میزنی من سه دفعه تا الان گفتم 23سالگی ازدواج کردم.منسوخ اون علمیه که خودشونم به ب ...

تو اینجا میگی23سالگی🙂😂

تو یه بدبخت کودک همسر هستی و حرص میخوری که تایمی که باید با همسنات میرفتی کافه پوشک بچه شستی و حمالی کردی

دلم برات میسوزه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نظرات عتیقه زیادی میبینم که واقعا تعجب میکنم از این حجم از نفهم بودن بعضیا که زیر سن قانونی رو مناسب بچه اوردن و ازدواج میدونن درحالی که همین فرد زیر سن قانونی اجازه گواهینامه نداره، اجازه داشتن حساب بانکی نداره، کارت ملیش نیومده هنوز و اجازه رای دادن هم نداره ولی میتونه بچه بیاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حرفی ندارم واقعا . خودتونو گول بزنید

من دختر میشناسم 11سالگی دوست شده 13سالگی عقد کرده

ازدواجش خیلی ناموفق و لجنه ..کثافط میباره از این ازدواج شوهرش بهش خیانت میکنه هزاران بار

ولی اون خودشو اون راه میزنه و چاپلوسی مادرشوهرو میکنه و خیلیم راضیه🥴

عشقمh💓

چرا فکر میکنی ازدواج ینی بچه بعدم دارم میگم به همه درس و مشقش میرسید و همسرش خیلی هواشو داشت اصلا تو ...

من رابطه جنسی توی سن پایین رو تایید نمیکنم ولی رابطه جنسی توی سن پایین کاملا با بچه داری توی سن پایین فرق داره، رابطه جنسی ممکنه یه مقدار ذهنیت یک دختر رو تغییر بده اما بچه داری توی سن پایین کاملا زندگی دختر رو نابود میکنه.

ببین من بیست سالمه و مجردم ولی دوستم کلاس دهم ازدواج کرد بی نهایت خوشبخته یادمه دوران مدرسه این تنبل ...

عزیزم این فقط یه مثاله

صد تا دختر دیگه به همین روش که شما گفتی بدبخت میشن

فکر میکنی اگر توی جامعه افراد ۱۵ ساله با افراد ۲۰ ساله ازدواج کنن، آسیب هاش بیشتر میشه یا فوایدش؟

وقتی آسیب های یه عمل صد ها برابر فوایدش هستند کاملا معلومه که باید چه کار کرد و چه کار نکرد. به نظر من این یه چیز بدیهیه.

بعدشم به فردی که بالای ۱۸ باشه و به فرد پایین ۱۸ نظر داشته باشه و کشش جنسی داشته باشه، قطعا یه مشکلی داره. فرد عادی با روان عادی(بالا ۱۸ سال) نباید به فرد ۱۵ ساله نظر داشته باشه، مخصوصا که یه دختر ۱۵ ساله هنوز نوجوونه.

حالا اگر پدر خوبی بوده یا حامی بوده آفرین بهش، ولی این کار درست نیست.

هیچ ادم عاقلی به حرف های شما گوش نمیده🤣😔🫂

تا عقل چی باشه کاش تعداد لایکای پیام هامو چک کنی.😁کافر همه را به کیش خود پندارد.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

تو اینجا میگی23سالگی🙂😂تو یه بدبخت کودک همسر هستی و حرص میخوری که تایمی که باید با همسنات میرفتی کا ...

دلم منم برای تو میسوزه که انقده کج فهمی.23سالگی ازدواج کردم بعد از گرفتن مدرک کارشناسی وبرای این میگم که خودم تو دیر ازدواج کردن چیزی ندیدم غیر از اینکه اونی که همسرمه وعشقم تو سن پایین خیلی بچه بود چون همش یکسال بزرگتر از منه. و اگه کمتر بود با افتخار میگفتم.

همه کسایی که مثل شما حرف میزنند یه مشت بچه ان که هنوز هیچ چیز از زندگی ندیدن.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

والا غرب اتفاقا به ما لطف کرد که مارو به اینجا رسوند غرب خیلی چیزارو به ما یاد داد وفهموند اگه غربیه ...

اره لخت گشتنتونا صد در صد مدیون غربید.آزادی با برهنگی خیلی فرق داره.