2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 4362 بازدید | 305 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره لخت گشتنتونا صد در صد مدیون غربید.آزادی با برهنگی خیلی فرق داره.

لخت که نمیگردیم عزیزم نه من ونه حتی بی حجابترین دخترا هم اینجا لخت نمیگردن ولی بله همین ازادی که به دست اوردیم رو مدیون غربیم چون دیگه کسی مارو مجبور نمیکنه لباسای زشت وسیاه تنمون کنیم خلاف میلمون عمل کنیم

اسی ی سوال البته بی ربطه چون شما معلم بودی پرسیدم معلما واقعا خاستگار زیاد دارن؟

تقرییا اره

به خاطر اینکه محیط شغلیشون خوبه و ساعت کاری کم و تحصیلات وموقعیت خوبی هم داره

اکثرا گزینه مناسبی برای پسراست

اصلا اینایی ک انقد زود ازدواج میکننو درک نمیکنم .. بابا چ خبره حداقل زود شوهر کردنتو دستاورد ندون

خب تو ۳۵ تا ۴۰ ازدواج کن و خوب پخته و رسیده باشی ! چیکار به بقیه داری نیاز به درک ندارن

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
خب خودشونم عقلشون نمیرسه تحت تاثیر خانواده هستن من تو 18 سالگی برام خواستگار اومده بود خدا شاهده باب ...

چه پدر بی منطقی !!! الان چ ربطی داشت ک جواب سلام نده ! بهضیام ازون ور بوم افتادن !

دقیقااا

من وقتی سن کم ازدواج میکننن همش میگم وای خداا چرا اینقدر زود حیف جوونیشون، هنوز بچن، پس کی میخوان زندگی کنن از همین الان افتادن به شوهر و مادرشوهر و...

بعد همه میگن خودشون خواستن

یا میگن اینجوری میگی لابد بهشون حسودی میکنی

و من واقعا اون لحظه متعجب میشم که اخه چیه این کار حسودی داره 😂

من ۲۴ سالگی ازدواج کردم ۲۶ سالگی باردار شدم و حس میکنم هنوز امادا نیستم و زوده و نگرانم

۲۶ سالت شده و هنوز نمیدونستی چی میخوای و بعد بچه دار شدن تازه فهمیدی زوده !! قطعا ۳۶ هم لودی همین بود شایدم بیشتر

متاسفانه اکثرا بعد چند سال طلاق میگیرن چون ذهنیتشون از ازدواج چیز دیگری بوده و وقتی وارد زندگی مشترک میشن میفهمن چقدر چالش داره و اصلا آمادگی نداشتن ولی یه عده هم هستن واقعا پخته هستن من یه دوست دارم که ۱۸ سالگی ازدواج کرده و به اندازه یه خانم ۵۰ ساله سیاست داره و به شدت عاقله چون سنشونم کمه اخلاقیاتشون کاملا جا نیوفتاده وقتی با هم زندگی میکنن به راحتی خصوصیات همو میگیرن و تفاهمشون در اینده بیشتر میشه

چه پدر بی منطقی !!! الان چ ربطی داشت ک جواب سلام نده ! بهضیام ازون ور بوم افتادن !

من که راضی بودم تحصیلاتمو ادامه دادم خودم تدریس کردم شاغل شدم الان درآمدم از خیلی از اقایون بیشتره

و در حال بررسی گزینه های ازدواجمم