2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 4568 بازدید | 305 پست
متاسفانه اکثرا بعد چند سال طلاق میگیرن چون ذهنیتشون از ازدواج چیز دیگری بوده و وقتی وارد زندگی مشترک ...

خداروسکر ک تو فهمیدی . امیدوارم ۳۵ تا ۴۰ ازدواج کنی که قشنگ همه چی دستت بیاد

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

منم حاملم نمیدونم میشم کودک همسری یا هر چیز دیگه یی

21 سالمه چهار ماهه ازدواج کردم

اتفاقا منم میرم تعجب میکنن

فک میکنن ۱۶،۱۷ سالمه

نمیدونم میتونم بگم کودک همسری یا ن

ولی تکلیف اونایی که از ی خانوم ۳۰ ساله بیشتر میدونن و اینا چی میشه

من ع*ن خاصی نیستما که تعریف کنم از خودم

با عشق ازدواج کردم

شاید واقعا اون حرف هایی که شما میزنید کارها رفتار ها واقعا ما ی نوع کودک همسری هستیم

چی بگم

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب خودشونم عقلشون نمیرسه تحت تاثیر خانواده هستن من تو 18 سالگی برام خواستگار اومده بود خدا شاهده باب ...

افراطم خوب نیست طبیعیه دختر تو این سنا خواستگار داشته باشه یه عده خانواده ها فکر میکنن دخترشون خواستگار داره حتما دختره کرمی چیزی ریخته پسره اومده خواستگاری در صورتی که نمیدونن طبیعیه

و راستش من بعد از سن ۲۱ رو واقعا کودک همسری نمیدونم

خودم کودک همسری و بین سن رشد تا سن ۱۹ سالگی برای خانوم

برای اقا هم سن بلوغ تا سن ۲۵ سالگی

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍

خداروسکر ک تو فهمیدی . امیدوارم ۳۵ تا ۴۰ ازدواج کنی که قشنگ همه چی دستت بیاد

😂😂کی به شما اجازه تعیین کردن سن ازدواج برای منو داده ؟

من خودم هر موقع صلاح بدونم و بدونم آمادگی پذیرش مسئولیت زندگی رو دارم و آدمی که معیار هامو داره سر راهم قرار بگیره ازدواج میکنم نیاز به امیدواری شما ندارم دوست عزیز .

اصلا اینایی ک انقد زود ازدواج میکننو درک نمیکنم .. بابا چ خبره حداقل زود شوهر کردنتو دستاورد ندون

همین ها خیلی هاشون زود شوهر نکنند همین طوری می رن می دن! حداقل ازدواج کنند که بهتره.

من دخترم بزرگ شد اگه عاقل و سر به راه بود و اهل درس و پیشرفت تو زندگی اش بود دیر ام ازدواج کنه مهم نیست ولی اگه ببینم فقط دنبال دوست پسر و خوشگذرونی و گند زدن به زندگی اش هست واقعا ترجیح می دم زودتر ازدواج کنه و بره

‏تا وقتی دشمن پشت دروازه های شهر نباشه، هیچکس یک ‎جنگجو رو دوست نداره. تا اون موقع، ‎دلقک محبوب ترین آدم شهره!

من که راضی بودم تحصیلاتمو ادامه دادم خودم تدریس کردم شاغل شدم الان درآمدم از خیلی از اقایون بیشتره و ...

کار بی منطق کسی ..ربطی به رضایت شخصی دیگه نداره ! بعدشم .. خب بهرحال همون ۳۵ به بالا ازدواج کن ک هم خانواده راضی باشن هم خودت عاقل و پخته

حالا من جمع نمیبندم همه رو اما بعضی وقتا یه موقعیت خوبی پیش میاد واسه دختر که بهتره از دستش نده..

من تو اطرافیانم بوده که زود ازدواج کرده مسافرت کشورای خارجی رفته بهترین خونه بهترین ماشین..همسرشم آقای محترمی بوده

الان مجرد داریم ۳۰ سالشه

موقعیت خوبی واسش پیش اومده ۱۰ سال پیش ولی الان دیگه مثل قبلا خواستگار نداره

من خودم مخالف ازدواج زیر ۲۵ سالم

اما بعضی از موقعیتا رو نباید از دست داد

😂😂کی به شما اجازه تعیین کردن سن ازدواج برای منو داده ؟من خودم هر موقع صلاح بدونم و بدونم آمادگی پذ ...

خواستگارا صف کشیدن که کی اوکی بدی هجوم بیارن همون موقع ازدواج کنی !

در صمن ... همینجوری ک شماها بخودتون اجازه میدید در مورد ازدواج بقزه نظر بدید و دختری ک به سن قانونی رسیده رو هنوز کودک بدونید !!!