2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 4362 بازدید | 305 پست
کار بی منطق کسی ..ربطی به رضایت شخصی دیگه نداره ! بعدشم .. خب بهرحال همون ۳۵ به بالا ازدواج کن ک هم ...

منطق رو شما تعریف نمیکنی

چشم منتظر بودم شما بگی

شما فک کنم زیر 15 ازدواج کردی که انقدر به بقیه میپری

حالا من جمع نمیبندم همه رو اما بعضی وقتا یه موقعیت خوبی پیش میاد واسه دختر که بهتره از دستش نده..من ...

واقعیت الان پسرای درست هم نمیرن سراغ ۱۵ ۱۶ ساله ها

اکثرا هم پسرا خودشون سن کمن

توی این موقعیت کشور پسر ۲۲ تا ۲۵ ساله باید پدر پولداری داشته باشه که از پس هزینه ها بربیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعیت الان پسرای درست هم نمیرن سراغ ۱۵ ۱۶ ساله هااکثرا هم پسرا خودشون سن کمنتوی این موقعیت کشور پسر ...

دقیقا

پسر های کنترل گر و محدود کننده یا مریض میرن سراغ این رنج سنی

مخصوصا وقتی اختلاف سنیشونم زیاده

حالا من جمع نمیبندم همه رو اما بعضی وقتا یه موقعیت خوبی پیش میاد واسه دختر که بهتره از دستش نده..من ...

اون آقا اگر محترم بود خواستگاری یه نوجوان پونزده شونده ساله نمیرفت.خوشبختی هم فقط مسافرت خارج نیست.

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

منطق رو شما تعریف نمیکنیچشم منتظر بودم شما بگیشما فک کنم زیر 15 ازدواج کردی که انقدر به بقیه میپری

پریدن رو ک تو پریدی به بقیه ! قواتین منطق رو نیاز به تعریف نیس ! طرف خواستگار اومده براش . اونوقت تو خونه جواب سلامشو به این دلیل ندن ! اینو قوانین فردی سما منطق میذاره ! وگرن عجیبم هس . زیر ۱۵ سال تا ازدواج تو ۱۸ سالگی که کل دنیا بهش حق انتخاب میدن اینا طرف رو کودک میدونید عجیبه ! زبادی از دنیا عقبید واقعا !

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
واقعیت الان پسرای درست هم نمیرن سراغ ۱۵ ۱۶ ساله هااکثرا هم پسرا خودشون سن کمنتوی این موقعیت کشور پسر ...

بله حرف شما هم درسته...

واقعیت اینه پسرا هم هرچقد تلاش کنن به جایی نمیرسن با این وضعیت طلا و دلار..حداقل یکی باید حمایتشون کنه

پریدن رو ک تو پریدی به بقیه ! قواتین منطق رو نیاز به تعریف نیس ! طرف خواستگار اومده براش . اونوقت تو ...

زیر 18 سال گواهینامه نمیتونه بگیره

سند نمیتونه به نام خودش بزنه

سیم کارت حتی نمیتونه بگیره

13 تا 19 سالگی رنج سنی نوجوانه اصلا

اگر منظورت از دنیا دهات خودتونه اره خداروشکر ما عقبیم

اون آقا اگر محترم بود خواستگاری یه نوجوان پونزده شونده ساله نمیرفت.خوشبختی هم فقط مسافرت خارج نیست.

۱۵ ۱۶ ساله نبود ۱۹ ساله بودن دختر خانوم نشون شد و توی ۲۰ سالگی عقد کرد..

من یکی از خوشبختیاشو مثال زدم..

اینکه وفادارن به همدیگه

اینکه واسه تحصیل پشت هم وایسادن و همدیگه رو حمایت میکنن

اینکه دروغ نمیگن

و خیلی بزرگتر از سنشون دارن رفتار میکنن

و از همه مهمتر با سن کم و شیطون بودنشون عفت و حیا دارن به فکر خیانت نیستن خیلیه..

اگه این بخشی از خوشبختی نیست پس چیه؟

خواستگارا صف کشیدن که کی اوکی بدی هجوم بیارن همون موقع ازدواج کنی ! در صمن ... همینجوری ک شماها بخود ...

ببخشید که عین شما تنها هدفمون ازدواج کردن نیست

واسه ما ازدواج درست و موفق کردن مهمه وگرنه مخالف نیاز فطری ازدواج نیستیم .

من به کسی توهین نکردم فقط گفتم اکثرا تو سنای پایین تصورشون از ازدواج سطحیه .

شمایی که درست متوجه نمیشی و فقط میخوای چیزی گفته باشی هرکیم ببرتت پست میاره تازه اگه برا ازدواجت دست به دامن دعا و سرکتاب نشی .

ببخشید که عین شما تنها هدفمون ازدواج کردن نیستواسه ما ازدواج درست و موفق کردن مهمه وگرنه مخالف نیاز ...

ان شالله ۴۰ به بالا ازدواج کنی بحثی درش نیس🤷♀️

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
ان شالله ۴۰ به بالا ازدواج کنی بحثی درش نیس🤷♀️

😂😂😂ترکیب پماد آلفا و کالاندولا هر بیست دقیقه فراموش نشه .

طبیعیه آدم جواب منطقی نداشته باشه بزنه به جاده خاکی .

اخی دلم سوخت برات ترست اینه بعد چهل ازدواج کنی ؟ باید بگم هرچی برای دیگران بخوای یه خودتم برمیگرده نگران نباش اخر یه کور و کچلی پیدا میشه بیاد سمتت ولی بعید میدونم با این برخورد به طلاق کشیده نشه

جالبه خودش تو بایو نوشته زیر 18 سال نظر ندن بعد ازدواج کردنشون رو مجاز میدونه

مشکلشون اینه اصلا نمیخوان بفهمن طرف مقابل چی میگه .

فقط تعصبی میان نسبت به موضوعی گارد میگیرن.

کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو به خواب زده رو نه اینا کلا نمیخوان بشنون نمیخوان بفهمن حرف بقیه رو چون قدرت پذیرش انتقاد رو ندارن .

هر چیزی به وقتش قشنگه زمانی که قلبت آمادگی پذیرش عشق رو داشته باشه ینی زمان عاشقی فرا رسیده

من درمورد بلوغ قلبی و احساسی صحبت میکنم نه بلوغ هورمون ها و عشق های کشکی جلو هنرستان و آدم های اشتباهی که امروزه بهش میگن کراش

ازدواج عاشقانه و سنجیده قشنگه ازدواجی که ده دوارده سال بعدش هم وقتی به بچه هات نگاه کردی بهشون افتخار کنی که باباشون عشقت هست با اینکه سن و سالش بالا رفته نه اینکه یقه شونو بگیری از این اتاق به اون اتاق دادگاه واسه حضانت گرفتی ببری

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید