2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 236 پست
تاپیکو نخوندینا کلا .. میگه دختره بهش تیکه انداخته والا کار خاصی نکرده از بچگی درگیر بشور و بساب شد ...

حس مادربزرگ به هم دست داده بود توی مطب

تازه هول شدم از حرفش نمیدونستم چی بگم😂💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظر من که کمی البته مطالعه کردم بهترین و طلایی ترین زمان بارداری سن 18 تا19 سالگی هست و فاصله سنی با فرزند هم عالیه

بدن نه اونقدر کم توان و ضعیف هست و نه اونقدر پیر و مسن چون در این دو صورت خطرات سقط جنین و ... بالا میره انواع مشکلات برا جنین پیش میاد

بعدم با توجه به فضای مجازی و .... انقد سن بلوغ اومده پایین که به نظرم اتفاقا برای این دهه همین سن ازدواج مناسبه چون اکثرا دنبال درس و توسری خور نیستن مثل ماها

اگر هم ازدواج نکنند دنبال درس نمیرن معمولا

و انقد زرنگ و گرگ هستند گلیم خودشون از آب بکشند بیرون

بنابراین مخالف ازدواج نسل زد نیستم

اتفاقا از پس مسئولیت هم برمیان

جان مادرت لایکککککک نکن❌❌🚫🗨️!!️لایک نکن ممنون شب لحظه ای به سایه ی خود بنگر تا روح بی قرار مرا بینی...🤍 قوانین من در سایت: ۱. در مقابل توهین معمولا سکوت می کنم 🤚😊۲. درخواست دوستی نمیپذیرم مگر با هماهنگی🤚☃️ ۳. لطفا لایک نکنید.🌛 ممنونم

اها بد اون دختره نباید وقتش رو بزاره پای درس و مشقش ایا ی دختر ۱۶ ساله به حدی به بلوغ فکری رسیده که ...

چرا فکر میکنی ازدواج ینی بچه بعدم دارم میگم به همه درس و مشقش میرسید و همسرش خیلی هواشو داشت اصلا تو یک خونه که بجز خودت یک نفر دیگه زندگی کنه چه کاری هست مگه تفریحش از ما بیشتر بود پیشرفت هم خیلی داشت تو زندگیش بس که شوهر حامی بود بعدم الان که همه دخترا از سیزده سالگی دوست پسر دارن بد نیست بعد اگه ازدواج کنن بده؟

عزیزم به نظرت دوست پسر مثل شوهره ؟؟؟ تهش ی دیته دختر ۱۶ ساله جنس مخالف رو بغل کنه یا ازش بچه دار بشه ...

بنظرم ادم با اونی که دوستش داره ازدواج کنه خیلی بهتر از دوست پسر بازی این چیزاس که اخرش اسیب ببینه ازش سو استفاده بشه

چرا فکر میکنی ازدواج ینی بچه بعدم دارم میگم به همه درس و مشقش میرسید و همسرش خیلی هواشو داشت اصلا تو ...

من تو کامنت قبلیم کامل توضیح دادم شما دوست دارین متوجه نشین🎀

کنکوریییی🌱✨️

چرا فکر میکنی ازدواج ینی بچه بعدم دارم میگم به همه درس و مشقش میرسید و همسرش خیلی هواشو داشت اصلا تو ...

ازدواج با دوست پسر داشتن خیلی فرق داره

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔 دوعام بو بکەن من و مهیار بە یەک بگەین💖

اخه ازدواج میکنن هیچ دیگه این فاز برداشتنشون نمیدونم برای چیه یجوری افتخار میکنن انگار ما بلد نبودیم سن کم با هر لات و لوتی ازدواج کنیم

سر کارم یه دختره بود 16 سالگی ازدواج کرده بود به هیچ جایی هم نرسیده بود بعد به منی که دکترا داشتم و 25 سالم بود و مجرد بودم میگفت وای عزیزم چرا ازدواج نکردی سنت گذشته که دیگه نمیتونی ازدواج کنی میمونی تو خونه خواستم بهش بگم تو که ازدواج کردی کجا رو گرفتی دقیقا