2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 2385 بازدید | 222 پست
قبول دارم نسل جدید از بعضی جهات با نسلهای قبل فرق کرده ولی زودتر بالغ به نظر رسیدن یا خوب حرف زدن، ل ...

دیگه لابد فکر کار خودشونو کردن بخدا تو اونم ماهرن

من خودم معتقدم بلوغ فکری لازمه ازدواجه ک اونم ربطی ب سن نداره یکی تو ۱۸ سالگی ب اون بلوغه میرسه یکی تا نودسالگی هم نمیرسه😂

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه لابد فکر کار خودشونو کردن بخدا تو اونم ماهرن من خودم معتقدم بلوغ فکری لازمه ازدواجه ک اونم ربطی ...

بله حالاهمه جمع شدن اخ و پیف به ازدواج سن ۱۷و۱۸

ازکجامعلوم اونا عاقلتراز مانباشن

متاهل و متعهد💍دلیلی نداره جنس مرد درخواست دوستی بده😡

عزیزم شما به محض پریود شدن ازدواج کن همین کارو دومینووار رو نسل های ایندت هم انجام بده بذار درحالی ک ...

عزیزم من با اجازتون 14ساله ازدواج کردم و بالا گفتم تو 23سالگی و اینکه تا شما ها افکار غرب زدتون هست کسی به حرفای امثال من گوش نمیده.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

افرین این طرز نگاه عالیهولی هرکس زود ازدواج کرد بدبخت نشدهمونطور ک هرکس دیر ازدواج کرد خوشبخت نشد

بدبخت نشد ولی از ی سری چیزا گذشت

بجای تفریح میره ظرف میشوره

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔 دوعام بو بکەن من و مهیار بە یەک بگەین💖

عزیزم شما به محض پریود شدن ازدواج کن همین کارو دومینووار رو نسل های ایندت هم انجام بده بذار درحالی ک ...

اره بابا فقد بلوغ جسمی مهمه🤣🤣🤣🤣

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔 دوعام بو بکەن من و مهیار بە یەک بگەین💖

منم ۱۶ سالگی با شوهرم دوست شدم بعد ۶ ماه عقد کردیم تصمیم خودم بود الانم راضیم

بنظر من اگر انسان عاقل باشه ازدواج زودتر ادمو وارد دنیای واقعی میکنه و رشد میده حقیقت اینه دختروپسرقبل ازدواج تو یک فضای موهوم هستن بخاطر حمایت خانواده و در کل وارد چالش زندگی نشدن پس رشدی هم نیست یا کمه

متاهل و متعهد💍دلیلی نداره جنس مرد درخواست دوستی بده😡

منم واقعا برای درک و فکری که از زندگی غربی منشا میگیره متاسفم. دخترا باید برند تو جامعه نیازهاشونا ت ...

عزیزم به نظرت دوست پسر مثل شوهره ؟؟؟ تهش ی دیته دختر ۱۶ ساله جنس مخالف رو بغل کنه یا ازش بچه دار بشه من خودم تاحالا دوست پسر نداشتم و کلا با روابط تو سن کم مخالفم اما قطعا این که با پسره هفته ای ی ساعت قرار بزاره ی گلی بکیره بره خونه ذوق کنه و بعد به درس و مشقش برسه بهتره تا اینکه بشوره و بسابه و بچه داری کنه

کنکوریییی🌱✨️