2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 2298 بازدید | 222 پست
ببین من بیست سالمه و مجردم ولی دوستم کلاس دهم ازدواج کرد بی نهایت خوشبخته یادمه دوران مدرسه این تنبل ...

احسنت

بعضیا تو خونه شوهر پیشرفتشون بیشتره

ولی خب بعضیا کلا میخان مخالفت کنن

👟🧥 پلیور آبی

یعنی کسی ۲۵ ازدواج کنه یا۳۰ میشه پیرزن همسری؟کودک همسری جرمه برای همینه قانون داریم براشبرای دیر ازد ...

جرم؟

هیچ جرمی نیست و قانونی هم نیس

۱۷ سالگی کودک همسری نیس

۳۰ سالگی هم پیرزن همسری نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره اینو موافقم اگر هدف داشته باشن و خودشون رو وقف زندگی و بچه داری نکنن اتفاقاخیلی موفق میشن عروس د ...

شاهد 😅

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

واقعا چرا دخترای ما اینطوری شدن یا میگن زود ازدواج نکنی بدبحتی یا زود ازدواج کنی بد بختی با به پیر به پیغمبر به سن نیست به سن عقلیه به بلوغ فکریه نمیشه که یکی و میبینی مثلا ۱۷ سالشه بگی وایی چقدر بچخ است خب تو شاید تو اون سن افکارت هنوز بچگانه بوده ولی اون به بلوغ فکری رسیده

قابل توجه اونایی که میگن نوکر شوهر میشن.

عزیزم شما به محض پریود شدن ازدواج کن همین کارو دومینووار رو نسل های ایندت هم انجام بده بذار درحالی که دارن ماتحت بچه میشورن همسنای موفقشونو ببینن و حسرت بخورن شما مختاری تصمیم خودتو بگیری

فقط عقایدتو زیاد جایی عنوان نکن ممکنه چنتا بی جنبه جوگیر شن بردارن تر بزنن تو ایندشون

ببین من بیست سالمه و مجردم ولی دوستم کلاس دهم ازدواج کرد بی نهایت خوشبخته یادمه دوران مدرسه این تنبل ...

اوکی این شاید ده درصد جامعه رو تشکیل بده اما چطوری هم خونه داری کرد همه بچه داری همه به خواهر شوهر مادر شوهر سر و کله زد هم درس خوند قطعا شوهر ایشون درک زیادی داشتن اما من فکر نمیکم زن های زیادی شوهرشون درکشون کنه

کنکوریییی🌱✨️

ببخشید واقعا فکر میکنید دختر ۱۶ ساله درک مسئولیت بچه رو داره اگه اینطوری فکر میکنید براتون عمیقا متا ...

منم واقعا برای درک و فکری که از زندگی غربی منشا میگیره متاسفم. دخترا باید برند تو جامعه نیازهاشونا تو جامعه برطرف کنن و بعد که هزار آسیب اجتماعی دیدن که تو همین سایت هرچزار مدلش هست ازدواج کنند ؟به نظرتون اون روح روان دیگه میتونه خوب مادری کنه.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

میتونی نظرات روان شناسا رو راجع به کودک همسری بخونیتو یه سری کشورا اصلا جرمهه طرف میره زندان

دقیقا مشکل اینه که ما از روانشناسی کشورای غربی داریم نسخه می پیچیم.من اصلا قبول ندارم که بخوام برم سراغشون.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

واقعا چرا دخترای ما اینطوری شدن یا میگن زود ازدواج نکنی بدبحتی یا زود ازدواج کنی بد بختی با به پیر ب ...

عزیزم ی دختر ۱۷ ساله بلاخره ۱۷ سالشه هیچوقت اندازه ی زن ۲۵ ساله نمیفهمه و این حرف بلوغ فکر و این چیزا چرت و پرته به نظرم حالا شما محکم پای اعتقادت بمون:/

کنکوریییی🌱✨️

اونکه اره ولی خب راهیه ک خودشون انتخاب کردن ی روز ی عروس نامزدی داشتم بنظرت چندسالش بود؟ ۱۵ داماد هم ...

قبول دارم نسل جدید از بعضی جهات با نسلهای قبل فرق کرده ولی زودتر بالغ به نظر رسیدن یا خوب حرف زدن، لزوما به معنی آمادگی برای ازدواج و بچهدار شدن نیست

بلوغ فکری، عاطفی و توانایی مدیریت یک زندگی مشترک با ظاهر یا نوع حرف زدن فرق داره

بابا ازدواج خیلی سختهههههه

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔 دوعام بو بکەن من و مهیار بە یەک بگەین💖

ببخشید واقعا فکر میکنید دختر ۱۶ ساله درک مسئولیت بچه رو داره اگه اینطوری فکر میکنید براتون عمیقا متا ...

همین که اینطوری فکر میکین ینی تو وقت ازدواجت نیست واقعا

ازدواج به سن نیست به بلوغ فکریه که برای هرکسی یه سنی اتفاق میوفته

من همیشه میگم کسایی دستاورد دارن به فکر شوهر نیستن

همیشه برعکسشه

خیلی اینجا دیدم میگن ما چون نمیخوایم بریم سرکار ازدواج کردیم

یه زنبور هیچ وقت وقتش را تلف نمیکنه که به مگس توضیح بده عسل از عن بهتره 😉 اگه جایی جواب بی احترامیت ندادم اینو 2بار بخون انرژیم برای چیزهای مهم تر میزارم 🥹😘 وقتی یکی هیچی برای افتخار کردن نداشته باشه، به قومیتش افتخار میکنه..