2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 2237 بازدید | 222 پست
خدایی عیبش چیه.دلش خواسته زود ازدواج کنه.

اها بد اون دختره نباید وقتش رو بزاره پای درس و مشقش ایا ی دختر ۱۶ ساله به حدی به بلوغ فکری رسیده که مسئولیت ی بچه تا اخر عمرش رو داشته باشه بیخیال جدی تهش باید فیلم اینجور چیزا رو ببینه تو ۱۶ سالگی✍️💋

کنکوریییی🌱✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از زندگیشون جلو نمیافتن، اتفاقا خیلی وقتا عقب میافتندچون به جای اینکه تو اون سن روی درس مهارت، پیشرف ...

من جزو اونایی بودم که از فرصت درس و چیزایی که شما میگین استفاده کردم خدایش هم پشیمون نیستم چون اگه ده بار به عقب برگردم انتخاب اول و آخرم همسرمه و چون همسرم فقط یک سال ازم بزرگتره تو سن کم احتمالا زمان ازدواجش نبود.ولی اینایی که شما داری میگی را ما با چشم دیدیم.همه نه ولی خیلی همکلاسی هام که ازدواج کردن زندگی موفقی داشتن بچه هاشون بزرگن و با هم راه میرن مثل خواهرن. میبینمشون کیف میکنم.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

اصلا یه ذره درس و اینا هم برای من اهمیت نداره ولی ۱۵ سالگی حامله و زایمان واقعا بده

آره، بحث فقط درس نیست بارداری و زایمان تو ۱۵ سالگی هم از نظر جسمی و هم از نظر روحی میتونه آسیبزا باشه بدن تو اون سن هنوز کامل رشد نکرده و مسئولیت بچهداری هم خیلی سنگینه

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔 دوعام بو بکەن من و مهیار بە یەک بگەین💖

اها بد اون دختره نباید وقتش رو بزاره پای درس و مشقش ایا ی دختر ۱۶ ساله به حدی به بلوغ فکری رسیده که ...

اگه قبول کرده حتما داره.و اینکه خانمایی را میشناسم با همسر و بچه دکتراشونم گرفتن.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

نمیدونم به نظر شما عیبی نداره من واقعا حرفی ندارم🗿🗿🗿

ببین من بیست سالمه و مجردم ولی دوستم کلاس دهم ازدواج کرد بی نهایت خوشبخته یادمه دوران مدرسه این تنبلیش میشد یه ساندویچ میگرفت فقط بعد شوهرش زودتر بیدار میشد قبل رفتن سر کار براش پر و پیمون صبحانه آماده میکرد و میوه میبست براش واقعا با هم مچ بود و خوب بودن الانم هیچ چیزی و از دست نداره از من عقب تر نیست که هیچ جلو ترم هست طوری که شوهرش برای دانشگاه رفتن زبان خوندن باشگاه رفتن حمایتش میکرد و هواش و داشت من تاحالا از هیچ پدری ندیدم خب مشکلش چیه واقعا

۲۵ سالگی بچه هاشون از آب و گل در اومده

میری دنبال بچه ات میبینی خودمامانه که جوانه هیچی

داره زبان سوم هم یاد میگیره

حالا ما میمونیم و فکر اینکه بچه دومی رو حالا کی بیارم با کارم تداخل نکنه و از ۳۵ هم رد نشیم

همه میگن اول کار و تخصص بعد بچه

ولی من هرکی دیدم برعکس بوده تو کار و تخصصش هم جلو افتاده

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

زیر ۱۸ اشتباهه

اونکه اره ولی خب راهیه ک خودشون انتخاب کردن ی روز ی عروس نامزدی داشتم بنظرت چندسالش بود؟ ۱۵ داماد هم ۲۰گفتم تو خیلی کوچولویی اینقدرم قلمبه سلمبه حرف میزد بیا و بیین این زیر ۱۸ ها با هیجده ساله ها دهه هفتاد و شصت خیلی فرق دارن هم از لحاظ بدنی هم افکارشون اصلا ب ما شباهتی ندارن

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

یه سری چیزا کلا یه مدلن درموردش نمیتونی بگی اوناهم درست میگن ایناهم درست میگنسن نوجوانی سن تلاش و بر ...

و این که سن 30سالگی سن معاشقس را الان یه بچه چند ساله با کدوم مدرک داره میگه.

من جزو اونایی بودم که از فرصت درس و چیزایی که شما میگین استفاده کردم خدایش هم پشیمون نیستم چون اگه د ...

خوشحالم که برای شما نتیجه خوبی داشته و از انتخابتون راضی هستید ولی تجربه های موفق، دلیل نمیشن که این مسیر برای همه مناسب باشه همونطور که شما نمونه های موفق دیدین خیلی ها هم به خاطر ازدواج زودهنگام از نظر تحصیل، رشد فردی یا حتی زندگی مشترک آسیب دیدن تصمیمی مثل ازدواج نباید فقط بر اساس چند تجربه موفق یا ناموفق قضاوت بشه

اگر ازدواج زودهنگام آدم رو قوی میکرد، دیگه کسی از آسیب ها و پشیمونی های ناشی از اون حرفی نمیزد قوی شدن به بلوغ و تجربه بستگی داره، نه صرفا پایین بودن سن ازدواج

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔 دوعام بو بکەن من و مهیار بە یەک بگەین💖

اگه قبول کرده حتما داره.و اینکه خانمایی را میشناسم با همسر و بچه دکتراشونم گرفتن.

ببخشید واقعا فکر میکنید دختر ۱۶ ساله درک مسئولیت بچه رو داره اگه اینطوری فکر میکنید براتون عمیقا متاسفم

کنکوریییی🌱✨️

و این که سن 30سالگی سن معاشقس را الان یه بچه چند ساله با کدوم مدرک داره میگه.

میتونی نظرات روان شناسا رو راجع به کودک همسری بخونی

تو یه سری کشورا اصلا جرمهه طرف میره زندان

ببین من بیست سالمه و مجردم ولی دوستم کلاس دهم ازدواج کرد بی نهایت خوشبخته یادمه دوران مدرسه این تنبل ...

قابل توجه اونایی که میگن نوکر شوهر میشن.

۲۵ سالگی بچه هاشون از آب و گل در اومده میری دنبال بچه ات میبینی خودمامانه که جوانه هیچی داره زبان سو ...

اره اینو موافقم اگر هدف داشته باشن و خودشون رو وقف زندگی و بچه داری نکنن اتفاقاخیلی موفق میشن عروس دایی همسرم کنکورشو ک قبول شد عروسی کردن دوتا هم بچه اورد پشت سرهم تا فوق لیسانس کامپیوتر هم خوند الانم داخل ی ارگان دولتی ی سمت عالی داره مشغوله کاره

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌