2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر شوهر منم رفته بود همه جا پر کرده بود این قبلا زیر اینو اون خوابیده پرده نداشته خودشو قالب کرده ...

ميخواس بگى از پسرت بپرس داشتم يا ن زنيكه بيشعور :/

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!
اينو نگفت فقط گفت نداره 

پس اون از بیفرهنگی مادرشوهرش بوده .... خوب دکتر علت اینکه مرده نداره رو نگفته ... بعضیا پرده هاشون حلقویه یا ارتجاعی هستش نمی دونم شاید اینجوری بودع

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید
منم همينو ميگم خيليم دختره خوب و پاكيه خيلي

خونوادش چي گفتن؟ خودش چي ميگه؟

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!
اون دختره کاری کرده بود مگه؟؟؟

اخرش متوجه نشدم چیزی نشون ندادن میگفتن ک فیلمش سانسور شدس ینی پدرش ب دخترش تجاوز میکرده حالا شاید دوستان بهتر بدونن 

‏خدایا اگر من بد کردم ، تو را بنده‌ای دیگر بسیار است. اگر تو با من مدارا نکنی مرا خدایی دیگر کجاست؟💗

ای بابا خاک بر سر این رسمای مسخره بکنم من خودم دوست ندارم برای معاینه برم اگه هم برم فقط برای اطلاعات خودم باشه نه برای گواهی سلامت ولی مامانم اصرارررررر داره بگیرم 

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید
ميخواس بگى از پسرت بپرس داشتم يا ن زنيكه بيشعور :/

من رفته بودم دکتر 

خیلیم کار خوبی کردم 

2تا نامه گرفتم یکی واس شوهرم یکی واس مامانم ک اگه یهویی مثلا اون نامه گم شد یکی دیگه باشه

اصلا تو فامیلامون رسم نداشتیمو نداریم

خیلی مسخرم کردن خانوادم 

اما واقعا خدای بزرگی دارم ک دروغگوهارو رسوا میکنه

اما من رفتم بخاطر ی سری حدسایی ک زدم 

شوهرم شکاکه فک کن اگه نداشتم مگه زنده میذاشت منو

هیچ وقت مادرشو حلال نمیکنم آبرومو همه جا برد بعدش ب غلط کردن افتاد

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  
حامد بهداد بعداز انتشار فيلم ميگن مصاحبه كرده و گفته اين فيلم سانسور شده و داستان عوض شده ولي اصل في ...

اره عریزم منم اینجوری شنیدم 😥😥

‏خدایا اگر من بد کردم ، تو را بنده‌ای دیگر بسیار است. اگر تو با من مدارا نکنی مرا خدایی دیگر کجاست؟💗

مادر شوهر من غیر مستقیم ب من میگفت بریم منم گفتم مادرشوهرای دخترات بردن دختراتو گفت خودم بردم خیلی زورم گرفت ب شوهرم گفتم البته بگم من ۷سال باشوهرم دوست بودم شوهرم گفته بود این تا دندون در اورد با من بوده 😂😂😂اگر منم واسم این چیزا مهم نیس مهم زمانی هس ک با من بوده دیگه دهنشون بسته شد.چقد بعضیا بی فرهنگ هستن 

واسه ی من شب عروسیم هیچ اتفاقی نیفتاد..موقع زایمانم بودکه پاره شد...چون حلقوی وازنوع خیلی بدش بود...کلآنابووودشدم.🙈🙈

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.