2777
2789
اينجاس ك ميگن زنان عليه زنان چرا واسه خانوما مهم نباشه؟  اگه ي ازمايش اينطوري واسه مردا بود اي ...

عزیزم کی گفته باید برا زن مهم نباشه ..من میگم اگه همسر یه زن بخواد خواسته بیجایی نیست ...کاش یه ازمایشم  بود برا اقایون

شروع رژیم ۹۷/۱۰/۸ قد ۱۶۵ وزناولیه ۸۳.۲۰۰ . .وزن فعلی۶۸.۹۰۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازتون خواهش می کنم توی اینستاگرام به صفحات خانم ها samane_savadi (سمانه سوادی) و فرانک عمیدی برید و در مورد باکرگی اطلاعات کسب کنید. این واقعا مهمه که فرهنگسازی بشه تا حداقل بچه ها و دخترهای معصوم نا توی همچین فرهنگ کثیف و مردسالارانه ای بزرگ نشن

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …

اي بابا پرده چيه من كه ميگم نميشه از رو پرده داشتن گفت ي خانم رابطه نداشته هزارتا راه هست واسه رابطه داشتن هرچند خودمم أطرافم پر از ادمايي كه پرده براشون واجبه ولي جاي تاسف داره

سرم بالاس چون بالا سرم خداس
ای بابا خاک بر سر این رسمای مسخره بکنم من خودم دوست ندارم برای معاینه برم اگه هم برم فقط برای اطلاعا ...

عزیزم حتما بگیر 

منم گرفتم اما نه شوهرم و نه خانوادش هیچوقت ازم نخواستن 

اما احتیاط شرط عقله 

تو همین سایت هزاران نفر اومدن و گفتن که شوهرشون یا خانوادش بهش توهمت زدن و پشیمون بودن که چرا گواهی نگرفتن 

البته اینم بگم گواهی رو بعد از عقد میدن 

خوشم میاد مثل من نصفه شبها هر شب بیداری.فدات شم با این امضاهای قشنگت

خدانكنه عزيزم 

سلامت باشي انشالله😍😍🌹🌹🌹❤️❤️❤️

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊