2777
2789
عنوان

پول چقدر مهمه

91 بازدید | 22 پست

سلام دوستان. برای من خیلی خواستگار میاد و هر کدوم یه مشکل جدی دارن که نمیتونم بپذیرم و هر دفعه مجبور میشم کلی سبک سنگین کنم🤦🏻♀️

الان چند وقته استاد دانشگاهم بهم پیشنهاد ازدواج داده و با خانوادش اومدن خونمون و با خانواده من جهت اشنایی بیشتر صحبت کردن. پدرم از نظر اخلاق و کردار و منش خیلی خوشش اومده. تنها مشکلی که ذهنم رو درگیر کرده اینه که رسمی نیست و حقالتدریسه و درآمد ثابتی نداره. ۳۱ سالشه و منم ۲۲. من معلم رسمی هستم و دانشگاه فرهنگیانی. از نظر ثبات شغلی و درامد من وضعیت بهتری دارم. ولی خب از نظر تحصیلات ایشون بالاترن و دکتری دارن. خودش برای رسمی شدن خیلی تلاش میکنه و هرساله درخواست میده و پدرم میگه آینده خوبی داره و پشتکار داره🥲. ولی واقعا نمیدونم که ایا میتونه حداقل هارو فراهم کنه با این حقوق کم در حال حاضر یا خیر. چون معلوم نیست کی برای درخواستش جهت رسمی شدن موافقت بشه🥲شما جای من بودین چیکار میکردید؟

هیییییییچ مهم نیست

پول به چه درد میخوره تو این دوره زمانه 😏😏😏😏

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پول خیلی خیلی زیاد مهمه مثلا من الان کل دندونام خرابه حتی پول ندارم یکیشو درست کنم یا حتی بکشم باید مثل سگ درد بکشم ! یا اینکه حسرت یه میوه به دلت میمونه یا پول نداری بخری یا داری و میگی ولش کن بدمش چیز مهم تر میتونم تا شب برات کلی مثال بزنم بعد خودت متوجه میشی ک چقد مهمه

درست نمیشه غصه بخور😐 آدم نهایتا یکی دو بار خودشو ثابت میکنه، دفعه سوم میذاره هر جور دوست دارید فکر کنید...از این به بعد تاپیک مشکوک ببینم خودم زودتر از همه نینی یار تگ میکنم و گزارش میزنم😡

خوب سطح شغل اون از شما بالاتره.خودتم درآمد داری میتونی نیازهای شخصیتو که برای دوام زندگی لازمه برطرف کنی میمونه اخلاق و رفتار اگه خوب باشه به نظرم اکی هست

بسم الله وبالله آمنت بالله وتوکلت علی الله ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.هر وقت به خدا ایمان آوردی و تصمیم گرفتی رضایت اونو دنبال کنی شیطان مدام با شهوات و گناه های گوناگون وسوست میکنه در این مواقع بهتره آدم بره یه سر به بیمارستان ها بزنه و ببینه که چه آدمایی روی تخت خوابیدن و با مرگ دست و پنجه نرم میکنن آدمایی که تو جوانی بسیار زیباتر و برومند تر و قوی تر و پولدار تر از ما بودن هزار تا گناه کردن الان مثل یه تیکه گوشت افتادن رو تخت بیمارستان و بلاخره همه چیز تموم شد موندن با کوله باری از گناه و حسرت !!!!

نه اصلا اشتباه منو نکن پول 90 درصده بخدا میگم بیشتر فکر کن

درسته ولی خب انقدر با اخلاقن و فرهنگشون شبیه به خانوادمون که واقعا نمیتونم بگذرم🥲 از طرفی هم استرس مالی رو دارم