2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه والا دوست چیه گلم😂

همه شون تا وقتی به نفعشان باشه هستن دورت

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🥹💯تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

یکی داشتم اونی که فکر میکردم نبود وقتی قهر کردیم دوسال بعد رفتم آشتی کنم باهاش مامانش کلا رید بهم

هعی چی بگم از اون موقع سعی میکنم فاصلمو حفظ کنم با دوستام

چیز خاصی نیست بخوام بگم فعلا تنهام و بس

بله چندتا دارم و بهترین دوستام رو تو همین سایت پیدا کردم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

صمیمی نمیشم خیلی چون زندگی مو بگم میخوان حسادت کنن در حد بیرون رفتن ث حرف زدن درباره اون جایی که هستم مثلا دانشگاه ، سر کار ، درباره زندگیم و اینا نمیخوام حرف بزنم چون ضربه خوردم

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

از کلاس ششم با همیمعین خواهریم دوتامون همو به اندازه خودمون دوس داریم و بهم کمک میکنیمبا اینکه بیشتر ...

چه خوب..بمونین براهم🌷

راحت میتونی همه چیو به دوستت بگی ؟گاهی بهش شک نداری

منظورم اینه میتونی اعتماد کنی بهش

یکی داشتم اونی که فکر میکردم نبود وقتی قهر کردیم دوسال بعد رفتم آشتی کنم باهاش مامانش کلا رید بهمهعی ...

الهییی🥺

منم انقد از بقیه رفتارای بد دیدم که واقعا تنهاییو ترجیح میدم هرچند خیلی سختمه

چه خوب..بمونین براهم🌷راحت میتونی همه چیو به دوستت بگی ؟گاهی بهش شک نداریمنظورم اینه میتونی اعتماد ک ...

نههه اصلا بعضی چیزا هست اون میدونه مامانم نمیدونه

ولی اینجوریم نیس مثلا بگی چطوری بهش اعتماد میکنی و اینا

چون واقعا هر وقت اعتماد کردم ضربه ندیدم و حتی خیلی وقتا باعث پیشرفتم شده

ثابت شدهاس❤️)))