2777
2789
عنوان

نماز خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 100 پست
نماز ستون دينهسختي و مشكلات باعث نميشه تركش كنيم يا شروعش كنيم عزيزم. ولي شما شروعش كن،ان شاءالله هم ...

ایشالله مشکلم حل بشه

شاید خدا این مشکل آورده سر راهم که بهش ایمان بیارم کلا و اینکه بخواد نمازمو بخونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نماز برای آخرتت بخون

چون بعد مرگ متوجه میشی

همه چیز اول نماز بوده .

و چقدر برای ابدیت مهمه.

اما خود تقوی و نماز باعث گشایش میشه تو زندگی و برکت و آرامش میاره و دلتو قرص و محکم میکنه

منم مثل شمام بیرون که میرم حالم بدتر میشه. راستی روزهای چهارشنبه حموم نرو افسردگي میگیری سنگین میشی. ...

شرمنده برای چی؟؟؟

آره هستم

و هیچ موتور محرکی هم برای رفتن به دنبال درمانشم ندارم

هر چند ریشه تو مشکلاتی داره که هیچ راه تغییر یا حل براشون نیست

انگار وسط یه مردابم که غرق شدن توش رو خودمم دوست دارم

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

🙂منم خیلی خسته شدم از دنیا ناامیدم مشکلاتی با همسرم دارم و... میخوام از خدا بخوام مشکلمو حل کنه یک ...

و همچنین🫂

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

اول وقت یعنی همون موقعی که اذان گفت بخونم؟

بله عزیز اول وقت یه حس خیلی خوبی داره. اگه جماعت که بشه که خیلی خیلی حس خوب و آرامش بخشی داره نماز جماعت افسردگی درمان میکنه من خودم نمیدونستم ولی یه مدت که میرفتم حالم خیلی خوب بود بعدا فهمیدم برای افسردگی خوبه

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
ایشالله مشکلم حل بشه شاید خدا این مشکل آورده سر راهم که بهش ایمان بیارم کلا و اینکه بخواد نمازمو بخو ...

الهي امين

درست گفتي. دردي كه تو رو به خدا وصل كنه خوده درمانه

ثابت قدم باشي تو اين راه عزيزم. همينطور حاجت روا

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات.سوال شرعي داري بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

نماز شکر گذاریه مگه به قصد اینکه خدا بهمون چیزی بده نماز میخونیم؟مارو به خدا نزدیک میکنه شکذرش میکنی ...

منظورم این بود نمازم میخوام کلا ادامه بدم به دلم ی دفعه افتاد که نماز بخونم تهش هم بشینم با خدا درد و دل کنم و دعا کنم

ایشالله برای همه هم دعا میکنم

بخاطر رفع مشکل نماز بخونی؟؟نیتت رو باید خالص کنینماز بخون برای حرف زدن با خدا و تشکر برای اینکه جلوی ...

نه میخوام نماز برای همیشه بخونم نه اینکه مشکلم حل شد ولش کنم چه مشکلم حل بشه چه نشع که ایشالله حل بشه میخوام برای همیشه بخونم نماز

ایشالله پس شروع کردم همیشه نمازم اول وقت میخونم ممنونم بابت راهنمایی عزیزم

خواهش ميكنم عزيزم. در پناه خدا باشي🤍✨

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات.سوال شرعي داري بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

نماز برای آخرتت بخون چون بعد مرگ متوجه میشی همه چیز اول نماز بوده .و چقدر برای ابدیت مهمه.اما خود تق ...

ایشالله از فردا شروع میکنم ممنون بابت حرف قشنگت بیشتر به نماز خوندن علاقه مند شدم🙂