2777
2789
عنوان

نماز خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 100 پست
تاحالا شده از خدا چیزی بخوای برآورده کنه؟🙂و کاری کنه از اتفاق های بد در امان باشی؟🙂

بله اکثرا ...ولی کسی که واقعا اهل نمازه با هر اجابت نشدنی قبله شو عوض نمیکنه چه بسیار هم نشده بعدش گفتم خداروشکر که نشد نمیدونم چن سالتونه ولی از یه جایی به بعد دیگه نماز خوندن برای اجابت خواستن نیس البته که ما همیشه محتاج خداییم ولی از یه جایی به بعد خود خدا میشه دنیا و اخرتت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخوام واقعا نماز رو شروع کنم و ناامید نشم ول نکنم و امروز نشونه هایی از خدا دیدم که بخاطر همون تصمی ...

ان شاءالله که خیره

خدایا قاتلین و مسببین این جنایات رو هرچه زودتر نیستو نابود بکن #لامرد_۷۲۰K💔#کودکان-میناب💔ناوچه-ی-دنا💔 حمیدرضا رجب زاده 💔محمد مهدی بیرامی....

اینکه حرفت درسته ولی میخوام واقعا نماز بخونم و ول نکنم چونکه امروز نشونه ای از خدا و امام رضا ع دیدم ...

چقد خوب. معلومه خدا خیلی دوستت داره امیدوارم بتونی به اون چیزی که میخوای برسی🥰برای منم دعا کن

🆘🐻 مگه برابری زن و مرد نمیخواستید؟ خب لااقل اندازه ی مردا لباس بپوشید. کدوم مردی ناف و باسن و زیر بغلشو میندازه بیرون؟

🙂آره میخوام همینکار کنم چونکه به آرامش نیاز دارم که فقط خدا میتونه بهم آرامش بده و امروز از خدا و ا ...

التماس دعا

🇵🇸🇮🇷🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید