2777
2789
عنوان

نماز خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 100 پست
نه میخوام نماز برای همیشه بخونم نه اینکه مشکلم حل شد ولش کنم چه مشکلم حل بشه چه نشع که ایشالله حل ب ...

انشالله عزیزم

الهی عاقبت به خیر بشی

مادربزرگم میگفت نماز نگهدارت میشه

لبه ی پرتگاه دست آدم رو میگیره

چشمداشت نباید داشت ولی خدا مگه بنده شو ناامید میکنه؟

برای ما هم دعا کن

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نه میخوام نماز برای همیشه بخونم نه اینکه مشکلم حل شد ولش کنم چه مشکلم حل بشه چه نشع که ایشالله حل ب ...

انشالله عزیزم

الهی عاقبت به خیر بشی

مادربزرگم میگفت نماز نگهدارت میشه

لبه ی پرتگاه دست آدم رو میگیره

چشمداشت نباید داشت ولی خدا مگه بنده شو ناامید میکنه؟

برای ما هم دعا کن

چند سالته عزیزم؟

۳۲

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

حتمااابخونید، هم به ارامش میرسید هم مشکلات و گره های زندگیتون کم کم باز میشن مخصوصا اگر اول وقت بخون ...

🙂 ایشالله مشکلمون حل بشه و ایشالله مشکلم حل بشه چونکه به جایی رسیدم جز خدا کسی دیگه ای نمیتونه به دادم برسه

کدوم شهری؟

تبریز

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

انشالله عزیزمالهی عاقبت به خیر بشیمادربزرگم میگفت نماز نگهدارت میشهلبه ی پرتگاه دست آدم رو میگیرهچشم ...

🙂 مادربزرگت چه حرف قشنگی گفت

خدا هیچوقت بندشو ناامید نمیکنه بخاطر همون فقط از این به بعد بچسبم به خدا🙂