2777
2789
عنوان

نماز خوندن

723 بازدید | 98 پست

بچه ها میخوام نماز خوندم رو شروع کنم

تاحالا شده یک مشکلی داشته باشین نماز بخونین حل بشه؟

چونکه یک مشکل بدی واسم پیش اومده میخوام نماز بخونم از خدا بخوام درستش کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تنها چیزی که منو وصل این دنیای کوفتی کرده همین نمازه💔

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

با یه بار که حل نمیشه

نماز های یومیه رو برا خودت میخونی من که دیگه هیچ کدوم مشکل هام حل نمیشه دیگه انتظاری از خدا ندارم هر روز بیشتر تو بدبختی فرو میرم

اگه با این توقع شروع کنی که خدا در عوض چیزی بهت بده، فایده نداره

اگه میخوای نماز بخونی تا مشکلت حل بشه باید اینو در نظر بگیری گاهی خدا وگاهی شیطان مشکلاتت رو بیشتر هم میکنه خدا برای اینکه ایمانت رو بسنجه شیطان برای اینکه از خدا و نماز ناامید بشی

بهتره خدا رو بخاطر بزرگیش دوست داشته باشی و فرمانش رو اجرا کنی به امید اینکه خدا هم تورو مورد لطف خودش قرار بده

#لامرد_۷۲۰K💔#کودکان-میناب💔ناوچه-ی-دنا💔محمد مهدی بیرامی....

اگر با این نیت بری جلو اوکی نمیشه:) که فقط بخاطر مشکلت شروع کنی نماز بخونیبعدش قطعا باز ول میکنی

دیگه نمیخوام ول کنم میخوام ادامه بدم

امروز موقع اذان داشتم با خدا درد و دل میکردم و به امام رضا اون شماره زنگ زدم وصل شد به حرم امام رضا ع و بعدش به خدا و گفتم اگه صدامو میشنوی یک نشونه بده همون لحظه ساعت رند دیدم رفتم گوگل زدم نوشته بود معنیش مشکلاتت میخواد باز بشه نماز بخون بعد اون دوباره دو بار ساعت رند دیدم تصمیم گرفتم نماز بخونم

با یه بار که حل نمیشه نماز های یومیه رو برا خودت میخونی من که دیگه هیچ کدوم مشکل هام حل نمیشه دیگه ا ...

نمیدونم چرا ی دفعه دلم گف نماز بخونم حل میشه و واقعا میخوام شروع کنم نه وسط راه ول کنم