2777
2789
عنوان

نماز خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 100 پست
میخوام واقعا نماز رو شروع کنم و ناامید نشم ول نکنم و امروز نشونه هایی از خدا دیدم که بخاطر همون تصمی ...

پس بخون جانم اگه اول وقت بخونی شاه کلید تمام مشکلات هستش خدا پشت پناهت.

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اره خیلی ولی خب من از بچگی نماز میخونم چه مشکل باشه چه نباشه تو دهه چهل زندگی هم یه حس دیگه ای به نم ...

تاحالا شده از خدا چیزی بخوای برآورده کنه؟🙂

و کاری کنه از اتفاق های بد در امان باشی؟🙂

این چیزیه ک خودم به این نتیجه رسیدم شاید درست نباشهآدما یه بخش مغزشون حیوانیه یعنی وقتی کاری ک دلمون ...

بله کاملا درسته در حقیقت به این دنیا اومدیم تا به نفسمون بگیم نه تا تمرین نفس کنیم. نفس انسان خیلی چیزا دلش میخواد

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
پس به دلت افتاده شروع کن حتمااا انشالله به حاجتت برسی

آره حتما ی چیزی هستش که به دلم افتاده

امروز داشتم با خدا درد و دل میکردم بعدش زنگ زدم به حرم امام رضا ع اونجا هم درد و دل کردم گفتم خدایا و امام رضا اگه صدامو میشنوید یا قبول میکنید دعام رو یک نوشته بده یک دفعه ساعت رند دیدم بعدش زدم گوگل نوشته بود گره های زندگیت موقعی که ناامید شدی باز میشه و فرشته های نگهبان حواسش بهت هست و نماز بخون و از اون موقع دوباره دو بار عدد رند دیدم

عزیزم انشالا که مشکلت حل میشه. برای هر نیتی هست نمازت رو شروع کن حتما خدا خاسته اینطوری بری سمتش. ول ...

🙂نه ترک نمیکنم و اینکه ممنون بابت امیدواری و میشه واسم دعا کنید که مشکلم حل بشه

بعدش تاحالا شده مشکلت حل بشه؟🙂

تا حدی آره...

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

با نماز به دنیا وصل شدید؟یعنی چی

یعنی دیگه تحمل و علاقه ای بهش ندارم

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

اگه برا این میخوای نماز بخونی باید بگم فایده نداره. من خدا نیستم شاید حل بشه مشکلت شاید حل نشه. یکی ...

فعلا از نماز شروع میکنم بعدم هر چند وقت صدقه میدم و کارای دیگه هم انجام میدم ایشالله