2777
2789
عنوان

نماز خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 100 پست
به دنیا علاقه نداری؟

واقعیت نه...

دیگه هیچی تو این دنیا شادم نمی کنه

بخاطر بچه هام ادامه میدم ولی به شدت سیرم ازش

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

این چیزیه ک خودم به این نتیجه رسیدم شاید درست نباشهآدما یه بخش مغزشون حیوانیه یعنی وقتی کاری ک دلمون ...

منم قبلا یکی دو روز میخوندم ول کردم ولی میخوام ایندفعه جدی بخونم ول نکنم🙂

نماز ستون دينه

سختي و مشكلات باعث نميشه تركش كنيم يا شروعش كنيم عزيزم.

ولي شما شروعش كن،ان شاءالله هم مشكلت حل بشه هم تا اخر عمرت نمازاتو بخوني🩷

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات.سوال شرعي داري بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

واقعیت نه...دیگه هیچی تو این دنیا شادم نمی کنهبخاطر بچه هام ادامه میدم ولی به شدت سیرم ازش

🙂منم خیلی خسته شدم از دنیا ناامیدم مشکلاتی با همسرم دارم و... میخوام از خدا بخوام مشکلمو حل کنه یک روز خوش ببینم

واقعیت نه...دیگه هیچی تو این دنیا شادم نمی کنهبخاطر بچه هام ادامه میدم ولی به شدت سیرم ازش

منم مثل شمام بیرون که میرم حالم بدتر میشه. راستی روزهای چهارشنبه حموم نرو افسردگي میگیری سنگین میشی. روزهای جمعه برو حتما هم غسل جمعه کن اون یک هفته شاد میمونی.شرمنده عزیز نمیدونم چرا حس کردم افسرده هستی

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

نماز شکر گذاریه مگه به قصد اینکه خدا بهمون چیزی بده نماز میخونیم؟

مارو به خدا نزدیک میکنه شکذرش میکنیم بهمون یاآوری میشه خدایی هست

نمازتو شروع کن بعد از نماز برای همه دعا کن انشالله به حاجتت برسی

به حکمتش دل بسپار(خدا)

بخاطر رفع مشکل نماز بخونی؟؟

نیتت رو باید خالص کنی

نماز بخون برای حرف زدن با خدا و تشکر برای اینکه جلوی گناه کردنت رو بگیره برای بنده خوب بودن

مثل اینکه دندونت درد بگیره بگی الان مسواک میزنم دندونم خوب بشه وقتی خوب شد دیگه نمیزنم!