2777
2789
عنوان

نماز خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 100 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

با اجازه اسی

دوستان بیاین تاپیک آخر من عکس گذاشتم نظر بدین

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
اگه میخوای نماز بخونی تا مشکلت حل بشه باید اینو در نظر بگیری گاهی خدا وگاهی شیطان مشکلاتت رو بیشتر ه ...

میخوام واقعا نماز رو شروع کنم و ناامید نشم ول نکنم و امروز نشونه هایی از خدا دیدم که بخاطر همون تصمیم گرفتم شروع کنم بالا نوشتم چه نشونه ای

دیگه نمیخوام ول کنم میخوام ادامه بدم امروز موقع اذان داشتم با خدا درد و دل میکردم و به امام رضا اون ...

عزیزم انشالا که مشکلت حل میشه. برای هر نیتی هست نمازت رو شروع کن حتما خدا خاسته اینطوری بری سمتش. ولی دیگه قطع نکن حتی اگه مشکلت دیر حل شد یا نشد. من حاحتم رو گرفتم با نماز ولی باز ترک کردم زندگیم بدتر شد. برای هر نیتی هست بخون بذار وصل بشی به خدا

خودت امام حسین رو نگاه کن با وجود این همه عبادت ولی بازم چقد سختی کشیدن

اینکه حرفت درسته ولی میخوام واقعا نماز بخونم و ول نکنم چونکه امروز نشونه ای از خدا و امام رضا ع دیدم که تصمیم گرفتم شروع کنم بالا نوشتم که چه نشونه ای

اگه برا این میخوای نماز بخونی باید بگم فایده نداره.

من خدا نیستم شاید حل بشه مشکلت شاید حل نشه.

یکی با یه تسبیح صلوات حاجت میگیره یکیم سال ها در به در هر نذر و نیازی میشه و...

نماز و خیلی چیزا حکم خدا و واجبه.

تهش بهت جایزه نمیدن.

اگه جایزه میخوای باید واجباتو انجام بدی کار حرومم نکنی بعد مثلا نذر کنی،توسل کنی حاجتتو بخوای.

همیشه بخون

🙂آره میخوام همینکار کنم چونکه به آرامش نیاز دارم که فقط خدا میتونه بهم آرامش بده و امروز از خدا و امام رضا ع نشونه ای دیدم بخاطر همون تصمیم گرفتم شروع کنم بالا گفتم چه نشونه ای دیدم

این چیزیه ک خودم به این نتیجه رسیدم شاید درست نباشه

آدما یه بخش مغزشون حیوانیه یعنی وقتی کاری ک دلمون میگه انجامش بدیم درواقع بخش حیوانی میگه نماز یه تمرینی هست ک جلوی مغز حیوانیت بایستی ووقتی خیلی خسته ای و بخش حیوانی مغز میگه نماز رو ول کن و استراحت کن یا کارای دیگ ولی اگه در برابرش بایستی باعث میشه تو بخش های دیگ زندگی موفق بشی مثلا وقتی داری درس میخونی مغز حیوانی کاری میکنه ک نخونی و بری تو گوشی ولی با همین تمرینای کوچیک اون موقع میتونی با همه سختی ها درستو بخونی درواقع برای نماز دنبال حس خوب نباش چون بعد یه مدت ول میکنی به عنوان یه تمرین بهش نگاه کن در مورد این میتونی تو نت مطالب جالبی بخونی