2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه تازه بخواد تشکیل زندگی بده خونه کوچیک داره و پراید ولی خرج عروسی و عقد و طلا باید جور کنه

زندگیا برای همه سخت شده طلا گرون...من اگه ببینم طرفم پسر خوبیه طلا نمیخرم یه عروسی ساده هم میگیرم

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
زندگیا برای همه سخت شده طلا گرون...من اگه ببینم طرفم پسر خوبیه طلا نمیخرم یه عروسی ساده هم میگیرم

ببین نجاری هست شغلش میگه میخوام یه مدت برم با بابام بنایی اگه با اون بره و هر روز کار داشته باشه ۴۵ میشه

ببین نجاری هست شغلش میگه میخوام یه مدت برم با بابام بنایی اگه با اون بره و هر روز کار داشته باشه ۴۵ ...

پسر خوبیه؟ببین بنایی الان خیلی کمه چون اهن رفته بالا ساخت و ساز نمیشه

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
ببین نجاری هست شغلش میگه میخوام یه مدت برم با بابام بنایی اگه با اون بره و هر روز کار داشته باشه ۴۵ ...