دختریازتبارآب مدیر استارتر عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 234 عنوان درامد 56 بازدید | 5 پست ماهی ۳۰ تومن واسه مرد کمه؟ 1405/04/29 | 22:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monaaaamii عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 3109 اگه خونه و ماشین داشته باشه خوبه مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
دختریازتبارآب مدیر استارتر عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 234 اگه خونه و ماشین داشته باشه خوبه اگه تازه بخواد تشکیل زندگی بده خونه کوچیک داره و پراید ولی خرج عروسی و عقد و طلا باید جور کنه
monaaaamii عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 3109 اگه تازه بخواد تشکیل زندگی بده خونه کوچیک داره و پراید ولی خرج عروسی و عقد و طلا باید جور کنه زندگیا برای همه سخت شده طلا گرون...من اگه ببینم طرفم پسر خوبیه طلا نمیخرم یه عروسی ساده هم میگیرم مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
دختریازتبارآب مدیر استارتر عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 234 زندگیا برای همه سخت شده طلا گرون...من اگه ببینم طرفم پسر خوبیه طلا نمیخرم یه عروسی ساده هم میگیرم ببین نجاری هست شغلش میگه میخوام یه مدت برم با بابام بنایی اگه با اون بره و هر روز کار داشته باشه ۴۵ میشه
monaaaamii عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 3109 ببین نجاری هست شغلش میگه میخوام یه مدت برم با بابام بنایی اگه با اون بره و هر روز کار داشته باشه ۴۵ ... پسر خوبیه؟ببین بنایی الان خیلی کمه چون اهن رفته بالا ساخت و ساز نمیشه مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
monaaaamii عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 3109 ببین نجاری هست شغلش میگه میخوام یه مدت برم با بابام بنایی اگه با اون بره و هر روز کار داشته باشه ۴۵ ... پسر خوبیه؟ببین بنایی الان خیلی کمه چون اهن رفته بالا ساخت و ساز نمیشه مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.