بچه های نی نی سایتی حواستون به این کاربر باشه اسن داره همه رو تشویق به طلاق میکنه به اسم وکیل. اسمی که به من هم از خودش داد شاهین عزیزی اصل رو زدم اصلا سابقه وکالت نداره. یا اسم خودش هست ولی میگه وکیلم که وکیل نیست یا از اسم یکی دیگه داره سواستفاده میکنه. حواستون به خودتون باشه من یه پیام دادم بهش پیام دوم باهام پسرخاله شد عکس خونه و وسایلی که خریده بود رو سریع برام فرستاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو اگر شرف و ناموس داشتی و مرد بودی سرت توی سایت زنونه نبود
ادب هم نداری شوهرت خیانت کرده فشار اومده بهت بعد تو رفتی به مرد غریبه درخواست دادی ازش دلداری خواستی اونم تحویلت نگرفته زورت گرفته ، بعد میای حرف از شرف وناموس میزنی تو دیگه واقعا کی هستی دیگه مشخص شد تو کی هستی دیگه ریپلی نزن جوابت نمیدم مزاحم هم نشو
از اینکه خودش کنار کشید و تو ازش اینقدر طرفداری میکنی معلومه که دو تا کاربری خودتی.ادامه ندی که برات ...
چون تو همش داری ریپلی میزنی رو من بعد میگی فلان خب چندبار هم گفتم ریپلی نزن رو من بعد گیر آوردی خودتو یا حالت خوب نیست ،خب ریپلی بزن روی خودش تحویلت نگرفته زورت اومده و گیرآوردی خودتو چرا روی من همش داری ریپلی میزنی
کاربر انسان باشیم توامضاش زده بودکه وکیله توبقیه تاپیک هاگفته که وکیلم؟@تهرانم
نه عزیزم دروغ میگه اسمی که بهم داد رو پیگیری کردم از کانون وکلا ، اصلا وکیل نیست و سابقه وکالت نداره. اسمش به گفته خودش شاهین عزیزی. البته شاید این اسم خودش نباشه و داره از این اسم سواستفاده میکنه. خدا میدونه
کاربر انسان باشیم توامضاش زده بودکه وکیله توبقیه تاپیک هاگفته که وکیلم؟@تهرانم
ارههه .منم زیاد نمیشناسمش.طبق تاپیکاش میدونم که وگبله وانت خب .میگفتی کارت وکالت رو نشونم بده
..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔
نه من کاری ندارم به نظرم مشکوک اومد ظاهرادوتاکاربری داره امضاشم عوض کرده وکیل نیستم فکرکردم میشناسی ...
اها
..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔