2777
2789
عنوان

کاربر ensanbashimm

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 102 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشون بنظر کاربر خوبی بودن که

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

تازه زده حدودا یک هفته پیش توی امضاش زده بود "توی هیچ پرونده ای شکر خدا باخت نداشتم" خب این یعنی چی؟ ...

ديروزم همين بود امضاش ك وكيل نيستم

بعدم هركسي خودش غرضي نداشته باشه نميره ب مردا درخواست بده حرف بزنه از خانواده پولدارش بگه

اين استارتر ك مشكل دار بوده اون اقا هم نميدونم هدفش چيه اينجا ميچرخه فكر ميكنه داره انسانيت ب خرج ميده يا دنبال طعمه هست خدا داند

كاربري دست ٢٥٠ نفر

منم به این توجه کردم که استارتر به این آقا گفته دلداریم بدین

مشخص بوده اسی خودش مشکل داشته ،اسکرین شات هاش کاربر انسان باشیمم گذاشته خیلی رسمی حرف میزده با اسی که برو با خانواده ات بحرف مشورت کن بعدش چرا باید اسی بهش درخواست بده و ازش هم بخواد دلداریش بده کسی که خیانت دیده ازشوهرش بعد بیاد پیشنهاد پول بده و یک مرد غریبه دلدارش ببینه و ازش دلداری میخواد اونم تحویلش نگرفته حالا اسی زورش گرفته

ديروزم همين بود امضاش ك وكيل نيستمبعدم هركسي خودش غرضي نداشته باشه نميره ب مردا درخواست بده حرف بزن ...

اسی تازه اوج خیانت دیدنش از همسرش بوده بعد بره به یک مرد غریبه ازش بخواد که دلدارش بشه تازه پولش هم بگه میدم بهت اونم قبول نکرده حالا اسی خانم مشخصه زورش گرفته

اسکرین شات ها رو دیدید؟ من حرف بدی توش ندیدمدر ضمن خانم استارتر اول درخواست دادنابعدم ایشون نوشتن که ...

دقیقا ، من به اشتباه قضاوتکردم ولی خودشون که گفتن انگار چنین چیزی نبوده

بگو باریکلا😎😂 درخواست نده مرتیکی دلقک

چون گفتم میشناسمشون باهام در ارتباط هست جریان شماهم گفت بهم ،شما کلا مشکل دارین انگار حرفی دارین بیا ...

از اسم کاربری معلومه کی هستی ارتباط پاک ،انسان باشیم

نگو هیچ جا نگفتم وکیل هستم چون به اون یکی کاربری من چند ماه قبل گفتی وکیلی

یک روز بر گونه این مملکت یک بوسه وبالای سرش یک یادداشت می گذارم و می روم:"آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."
از اسم کاربری معلومه کی هستی ارتباط پاک ،انسان باشیمنگو هیچ جا نگفتم وکیل هستم چون به اون یکی کاربری ...

من وکیل نیستم و داخل کاربری ها اسم شون زیاد هستن پس تهمت نزنید هر حرفی هم دارین بیاین داخل تاپیک هام بزنید همه تاپیک هام باز هست مثل شما قفل نکردم باهرچندتا کاربری که دارین حرفی دارین بیاین داخل تاپیک هام بزنین ، ریپلی نکنین مزاحمت پیش نیارین

من وکیل نیستم و داخل کاربری ها اسم شون زیاد هستن پس تهمت نزنید هر حرفی هم دارین بیاین داخل تاپیک ها ...

الان دیگه مطمئن شدم دو تا کاربری مال خودته. کاربر انسان باشیم مدل خاصی حرف میزنه جمله سازی هاش یه طوریه ، دقیقا با این یکی کاربری ارتباط پاک هم همون مدلی حرف میزنید