2777
2789
عنوان

کاربر ensanbashimm

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 102 پست
مرسی ازقضاوت شما!! در هرصورت من از کسی دلخوریتی ندارم چون هدف نیتم مشخصه

چی بگم والا ، من که بدی ندیدم ولی انگار ایشون میگن مزاحمت ایجاد کردید ، اصن بمنچه

بگو باریکلا😎😂 درخواست نده مرتیکی دلقک

چی بگم والا ، من که بدی ندیدم ولی انگار ایشون میگن مزاحمت ایجاد کردید ، اصن بمنچه

من اهل درخواست دادن نیستم ایشون درخواست دادن و بابت خیانتی ک شوهرشون داشتن عصبی ناراحت بودن قصدشون طلاق گرفتن بود ولی من کمک شون نکردم طلاق برسن حتی ایشون بعدش از من خواستن دلداری دادن!!! بهشون ک شاید درست بشه ولی من هیچ دلداری هم ندادم ،اسکرین چت ها شکر خدا بودن گذاشتم ،حالا هم گفتم اگ بااینجور ناراحتی هاشون اروم میشن بازم مشکلی نداره هرچی دلشون خواست بگه

وکیل نیستم ولی هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من اهل درخواست دادن نیستم ایشون درخواست دادن و بابت خیانتی ک شوهرشون داشتن عصبی ناراحت بودن قصدشون ط ...

عجب ...

ببخشید من قضاوت کردم ، شاید بخاطر سوسابقه همجنساتون تو سایت بوده ، بازم من عذر خواهی میکنم.

بگو باریکلا😎😂 درخواست نده مرتیکی دلقک

عجب ...ببخشید من قضاوت کردم ، شاید بخاطر سوسابقه همجنساتون تو سایت بوده ، بازم من عذر خواهی میکنم.

نه نفرمائید من دلخوری ندارم از کسی حتی از این خانمی ک شوهرشون خیانت داشتن دربرابرشون ، خیانت شوهر هم آسون نیست ولی راه آروم کردن شون این نبود چون من کمک شون نکردم طلاق برسند، چون نیت وهدفم مشخصه و ایشون چت ها شون بودن خیلی تعجب کردم حکمتی بود ک من پاک نکرده بودم چون دوهفته پیش بود و امروز اومدن میگن اینجور ولی کار خواست حکمت خدا بود ک من چت هاشون از دو هفته پیش پاک نکرده بودم تا امروز بودن ،شکر خدا بودن گذاشتم اسکرین چت هاشون

وکیل نیستم ولی هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

@saramokhtari @masihmahshid @dokhtaresahel @اوپرا @سوزانا۹۹

عکس های خونه و وسایلشو منم دیدم که چی بشه ؟؟؟

وقتی چت ها طولانی و بارها تکرار بشه ممکنه حرف و عکس های روزمره هم باشه ...

برام اهمیتی نداره قبلا وکیل بوده یا هست به خودش مربوطه... ولی .اطلاعات حقوقیش تو روند طلاقم خیلی بهم کمک کرد ...

اینم بگم بدون هیچ چشم داشتی چه مادی چه ولاغیر ...

من دفاعی از هیچکدومتون ندارم چون به من ربطی نداره ...

فقط تجربه خودمو تو این چند ماه از این کاربر گفتم

عکس های خونه و وسایلشو منم دیدم که چی بشه ؟؟؟وقتی چت ها طولانی و بارها تکرار بشه ممکنه حرف و عکس ها ...

ایشون به من دو هفته پیش همون روز که عضویت رسیدن ب من درخواست دادن من اهل درخواست دادن نیستم ب کاربری ،شدید عصبی ناراحت بودن ک گفتن شوهرشون خیانت داشتن و کل زندگی هم ایشون به شوهرشون دادن و من هیچ جوره راضی نشدم کمک طلاق شون داشته باشم و زورشون گرفت !!وهمه جوره سعی کردن من راضی کنند حتی اسم پول آوردن ک من راضی بشم ولی نشدم و حواسشون پرت کردم با موضوع کار جدیدم ک اومدم شمال و نیتم فقط پرت کردن اون لحظه حواسشون بود و بعدش دیدن هیچ جوره راضی نمیشم کمک شون کنم از من خواستن ک دلداری شون بدم !!! ولی من درخواست شون نادید گرفتم و قبول نکردم و گفتم فقط باید برین با پدری ک همه زندگی دامادش داده بحرفین مشورت بگیرین

من ایشون میشناسم ولی شما نمیشناسم تاپیک هم خوندم مشخص شما قصدت چی هست که با اسم یک کاربری جدید اومدین فقط ایشون تخریب کنین یا هم دل تون پر هست ازشوهر خیانتکار تون میخواین تخلیه اعصاب و روان خودتون کنید

اگر میتونیپ کمک کنید تاپیک پر بازدید باشه مطمئنا نیت خیری نداره. آخه من بیست روز پیش بهش پیام دادم م ...

بالا بهتون گفت ک منظورش برای فرستادن عکس ها چی بوده از خودش که عکس نفرستاده منظورتون چی هست حالا چون کمک تون نکرده طلاق بگیرین ناراحتین؟ ناراحت نباشین من باهاشون صحبت میکنم کمک تون کنه

هی من میگم تمام مذکرای اینجا نر و منحرف جنسی هستن.

هی میگید نه!

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه