2777
2789
عنوان

کاربر ensanbashimm

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 102 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

تو اگر شرف و ناموس داشتی و مرد بودی سرت توی سایت زنونه نبود

ادب هم نداری شوهرت خیانت کرده فشار اومده بهت بعد تو رفتی به مرد غریبه درخواست دادی ازش دلداری خواستی اونم تحویلت نگرفته زورت گرفته ، بعد میای حرف از شرف وناموس میزنی تو دیگه واقعا کی هستی دیگه مشخص شد تو کی هستی دیگه ریپلی نزن جوابت نمیدم مزاحم هم نشو

ادب هم نداری شوهرت خیانت کرده فشار اومده بهت بعد تو رفتی به مرد غریبه درخواست دادی ازش دلداری خواستی ...

از اینکه خودش کنار کشید و تو ازش اینقدر طرفداری میکنی معلومه که دو تا کاربری خودتی.ادامه ندی که برات بهتره. اخه چرا اینقدر تابلو میکنی خودتو. حرف آخر

واگذار بشی به خدا برای کارهایی که خودت هم میدونی داری انجام میدی... و تمام

از اینکه خودش کنار کشید و تو ازش اینقدر طرفداری میکنی معلومه که دو تا کاربری خودتی.ادامه ندی که برات ...

تو متاهلی رفتی در خواست دادی و ازش دلداری خواستی خجالت تو بکش متاهلی معلوم شد واقعااا تو چی هستی

از اینکه خودش کنار کشید و تو ازش اینقدر طرفداری میکنی معلومه که دو تا کاربری خودتی.ادامه ندی که برات ...

چون تو همش داری ریپلی میزنی رو من بعد میگی فلان خب چندبار هم گفتم ریپلی نزن رو من بعد گیر آوردی خودتو یا حالت خوب نیست ،خب ریپلی بزن روی خودش تحویلت نگرفته زورت اومده و گیرآوردی خودتو چرا روی من همش داری ریپلی میزنی

الان دیگه مطمئن شدم دو تا کاربری مال خودته. کاربر انسان باشیم مدل خاصی حرف میزنه جمله سازی هاش یه طو ...

دقیقا منم مطمئن شدم

گاف داد

یک روز بر گونه این مملکت یک بوسه وبالای سرش یک یادداشت می گذارم و می روم:"آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."
من وکیل نیستم و داخل کاربری ها اسم شون زیاد هستن پس تهمت نزنید هر حرفی هم دارین بیاین داخل تاپیک ها ...

اینکه جای ensanbashim جواب دادی خودش گویاست که کی هستی😅

یک روز بر گونه این مملکت یک بوسه وبالای سرش یک یادداشت می گذارم و می روم:"آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."

کاربر انسان باشیم توامضاش زده بودکه وکیله

توبقیه تاپیک هاگفته که وکیلم؟

@تهرانم

دوستانی که سایت براشون مشکل داره یامیخوان تبلیغات نبینند مرورگرگردوپلاس ازبازاریامایکت نصب کنید🌷 برای دفع عذاب قبر قبل ازخواب سوره تکاثربخونید🌷لطفا برای حاجتم حمدبخونید هرکی خوندبگه منم براش بخونم خوندم لایکتون میکنم 💕🌷💕

کاربر انسان باشیم توامضاش زده بودکه وکیله توبقیه تاپیک هاگفته که وکیلم؟@تهرانم

نه عزیزم دروغ میگه اسمی که بهم داد رو پیگیری کردم از کانون وکلا ، اصلا وکیل نیست و سابقه وکالت نداره. اسمش به گفته خودش شاهین عزیزی. البته شاید این اسم خودش نباشه و داره از این اسم سواستفاده میکنه. خدا میدونه

نه عزیزم دروغ میگه اسمی که بهم داد رو پیگیری کردم از کانون وکلا ، اصلا وکیل نیست و سابقه وکالت نداره ...

بله صفحات تاپیک روخوندم منم قبلاامضاش رودیده بودم این کاربری که تگ کردم ایشونومیشناسه ببینیم چی میگه

دوستانی که سایت براشون مشکل داره یامیخوان تبلیغات نبینند مرورگرگردوپلاس ازبازاریامایکت نصب کنید🌷 برای دفع عذاب قبر قبل ازخواب سوره تکاثربخونید🌷لطفا برای حاجتم حمدبخونید هرکی خوندبگه منم براش بخونم خوندم لایکتون میکنم 💕🌷💕

کاربر انسان باشیم توامضاش زده بودکه وکیله توبقیه تاپیک هاگفته که وکیلم؟@تهرانم

ارههه .منم زیاد نمیشناسمش.طبق تاپیکاش میدونم که وگبله وانت خب .میگفتی کارت وکالت رو نشونم بده

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

ارههه .منم زیاد نمیشناسمش.طبق تاپیکاش میدونم که وگبله وانت خب .میگفتی کارت وکالت رو نشونم بده

نه من کاری ندارم به نظرم مشکوک اومد ظاهرادوتاکاربری داره امضاشم عوض کرده وکیل نیستم فکرکردم میشناسیش تویه تاپیکی بحث بودتگش کرده بودی

نه من کاری ندارم به نظرم مشکوک اومد ظاهرادوتاکاربری داره امضاشم عوض کرده وکیل نیستم فکرکردم میشناسی ...

اها

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔