2777
2789
عنوان

شوهرمو زدم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 6907 بازدید | 186 پست
خیانت بی عصابی نیست ک بگیم درست میشه بی پولی نیست کنار بیایم بگیم عب ندارع...کسی ک ی بار خیانت کنه ت ...

من مهربونيامو كردم ديگه نميكنم 

ولي ميرم ببينم ميشه كاري كرد با اسكرين شاتا 

ینی اولین باره که تو یه تاپیک خیانت جیگرم حال اومد از حرکت استارتر،

زدی ترکووووندیش حققققش بود خائن، 😬💪

خیلی پرو شد باز بزن اون یکی چشش هم کبود کن👊

انشالله خدا حقتو بگیره 🙏

هرگز تسلیم نشوید  معجزه ها هر روز رخ می دهند  شاید فردا روز شما باشد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واویلا...چقدر سخت.

واقعا ادم دق میکنه این چیزارو میبینه.

ملت رد دادن بخدا...یکی نیس به این مردا بگه یا به اون زنای کثیف بگه.اخه احمقا سوراخ سوراخ دیگه.اینیکه زنت داره اونم داره،چه فرقی میکنه اخه...خوب همون محبتو به زنت بکن ببین چطور پروانه میشه دور سرت...

میشه برای سالم بدنیا اومدن نی نیم،یدونه صلوات مهمونم کنید.
من مهربونيامو كردم ديگه نميكنم  ولي ميرم ببينم ميشه كاري كرد با اسكرين شاتا

یه چیزی بگم ، من شنیدم گرفتن اسکرین شات جرمه خودش.تجاوز به حریم شخصی میشه

یعنی یه جورایی مطمئن هستم.

باید بری شکایت کنی اونا خودشون چک کنند

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
یه چیزی بگم ، من شنیدم گرفتن اسکرین شات جرمه خودش.تجاوز به حریم شخصی میشه یعنی یه جورایی مطمئن هستم ...

من از یه مشاور شنیدم

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
ینی اولین باره که تو یه تاپیک خیانت جیگرم حال اومد از حرکت استارتر، زدی ترکووووندیش حققققش بود خائن ...

قربونت

بخدا نيگا چطور ارامشو ميگيرن ازمون

صب شد 

لجنزارا

هي هم صداش مياد به خاك سياه ميشونمت

منم از اينور نعره كه اره الان نيس رو خاك طلا نشونديم از اون جهته كه الان ماتم گرفتم قراره به خاك سياه بشينم 

چلغوز

مرتيكه رو بزنم بُكشمشا

واقعا چه خبره  چرا همه هار شدن  چرا همه خیانت میکنن

نمیدونم والا.چند هفته پیش دخترمو برده بودم پارک یهو ۱ آقایی ک حداقل ۵۷ الی ۵۸ سال سن داشت اومد سمتم شروع کرد ب حرف زدن ک میخوای واسه بچت بستنی بخرم ؟ اگه کاری داری چیزی میخوای برات بگیرم !!!!و همزمان هم ب خشتکش دست میزد انقدر ترسیدم رفتم رو نیمکت پارک کنار ۱ خانوم نشستم فک کنه با اونم.بعد هم سریع اونجا رو ترک کردم.واقعا نمیدونم چرا اینطوری شده.

دخترم دنیامه