2777
2789
عنوان

شوهرمو زدم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 6907 بازدید | 186 پست
ببین ربطی نداره با پیام یا تمای یا هرچی بفهمن با کسی خوابیده یا نه برای حکم سنگسار یا طرف باید خودش ...

درسته شاهد میخواد ک ۰ند نفر دیده باشن ک معمولا این کارها در خفاست.کی دیده ک بره شهادت بده.مگه استادیوم رفته باشن.خخخخخخ

دخترم دنیامه  
لپتو بیار جلو ممممماچت کنم. عین خودمی ایول . خدایی چشممو روشن کردی

فدات 

داغونما

كاش بودي 

بخدا دهنم خشك شده بسكي فحشش دادم 

ماشين ريششو پرت كرد پودر شد

گلدونو پرت كردم سمتش شكست

بابا مگه آسونه ببيني شوهرت صاف صاف قربون كسي ديگه ميشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چطور تونسته.بچه هم داشته و رفته.ای خداااای من.خاک بر سرش خااااک.خاک هااااا

خیلی وضع خرابه

توکوچه ماهم یکی همین مدلی گذاشتع رفتع میکه طلاق میخوام دخترش بخدا انقدر شیرین و شیطونه الان پیش مادربزرگشه.زنه ک گذاشتع رفته 20ملیون طلا برده و میگه من خوشم نمیاداز شوهرم طلاق میخوام ولی دختره ی روزم خونه باباش تیست توخونه تیمیا و ایناست....خرابش کردن بدبختش کردن...هنوز داداشش شهیده...بیچاره شهیده ک خواهرش اینه

ببین ربطی نداره با پیام یا تمای یا هرچی بفهمن با کسی خوابیده یا نه برای حکم سنگسار یا طرف باید خودش ...

چی بگم والا.با همونیکه شب پیشش بود گرفتنش زمانی ک درحین طلاق بودن دوستم ک گف سنگسارم باید میکردن ک نکردن شاید ثابت نشده بوده نمیدونم ولی حبس رو میدونم

اون انتظار نداش من رمز اينستاشو بدونم اول كه انكار كرد بعد ناچار شد بگه كه خيلي جدي نبود  دي ...

بادختره چت کن مثلا شوهرتی از زیرزبونش بکش ببینم متاهل یا دختره یا مطلقه اگ معلوم شه متاهل واسه شوهرت بدترمیشه😊

شماچه جونی داری باوجوداین اتفاق تاپیک بزنی وپست بذاری!!!!!!!!!!یباربرام اتفاق افتاده تاصب بالااوردم ...

اشكال نداره باور نكردي 

فك كن من متوهم 

فك كن قصه س

فك كن فيلمه

ولي واقعيه هرچي هس

وای خدا بهتون صبر بده ان شاءالله درست میشه...😔😔😔😔

ولی خوبشششش کردی زدیش آفرین.بهت افتخار میکنم😆😆😆😆

مجازات خیانت فقط مرگه به نظر من😡

چطوری بعضیاتون چند ماهه عضو شدین ولی ده هزار تا پست گذاشتین😨من چهار ساله عضوم هنوز هزارتا نشده.    💍R❤A💍
دوست عزیز لطفا هیچوقته هیچوقت نه کسی رو قضاوت کن نه به کارش بخند چون امام جعفر صادق گفته هرکس به خا ...

واااااااااا.قضاوت داره آخه !!!! زن شوهر دار و بچه دار شب رفته با یکی دیگه خوابیده.اونوقت از نظر شما دلیلی هم میتونسته واسه کارش داشته باشه.واقعا ک ....همه چی رو قاطی نکنید لطفا .این هیچ ربطی ب اون حدیث نداشت.بعد هم خنده نداره .زن شوهر دار و بچه دار خیانت کار خنده نداره گریه داره...🤔

دخترم دنیامه  

یه چیزی بگم ، من شنیدم گرفتن اسکرین شات جرمه خودش.تجاوز به حریم شخصی میشه

یعنی یه جورایی مطمئن هستم.

باید بری شکایت کنی اونا خودشون چک کنند

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
فدات  داغونما كاش بودي  بخدا دهنم خشك شده بسكي فحشش دادم  ماشين ريششو پرت كرد ...

عزيزم با اين وجود دستت طلا

كارِ خوبي كردي

گفته بودم ك تورا دوست ندارم ديگر. درد آنجا عميق است كه به حاشا برسد...