2777
2789
عنوان

شوهرمو زدم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 6907 بازدید | 186 پست
یه چیزی میگین دم صبحی..... سنگسار...؟😐😐 اصلا دوست بودن با سنگسار ولی تفاوت داره  به این ...

غیراز دوست بودن ی شب خونه نبوده ینی شوهرسرکاربوده بچه ارو میزارع میره ساعت 6میاد میگن کجابودی میگه دلم گرفتع بودع رفتم حرم ولی بعدش از طریق پیام هامیفهمن ک اونشب پیش کسی بودع...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه نقشه نميكشن بزنن زيرش هم شوهرم هم دختره؟ ميرم فتا اقدام ميكنم اونو بگو با ١٥ تا همزمان بوده ...

این دایرکت چیه

چطوری بفهممم شوهرم دایرکت کی میره

خدایا فراوانی و برکت و سرسبزی به سرزمینم عطا کن سرزمینی شاد و آباد و غنی از اخلاق آرزومه
غیراز دوست بودن ی شب خونه نبوده ینی شوهرسرکاربوده بچه ارو میزارع میره ساعت 6میاد میگن کجابودی میگه د ...

حالم بهم خورد این دیگه کارش از خاک گذشته گو تو سر و کل هیکلش.

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚
از کجا فهمیدی داره با زن غریبه چت می‌کنه ؟؟ گذاشت که چتش ببینی یا اتفاقی شد؟ چجوری؟

بابا اسم دختره بود 

كلي سلام زيباي من و بيادتمو و چشماي قلبي و زنم نيستش و بهت وابسته ميشم و از اين صوبتا تو چتاشون بود 

حالم بده وقتي بهش فمر ميكنم

و بدتر اينكه اون يه ذره خجالت نميكشه ميگه ميرم شكايت ميكنم كه منو زدي 

هاك تو سرش بي وجوده عوضي

غیراز دوست بودن ی شب خونه نبوده ینی شوهرسرکاربوده بچه ارو میزارع میره ساعت 6میاد میگن کجابودی میگه د ...

وای چطور تونسته.بچه هم داشته و رفته.ای خداااای من.خاک بر سرش خااااک.خاک هااااا

دخترم دنیامه  

ببین ربطی نداره با پیام یا تمای یا هرچی بفهمن با کسی خوابیده یا نه

برای حکم سنگسار یا طرف باید خودش اعتراف کنه یا ۴ تا شاهد بیان شهادت بدن که این کارم به این راحتیا نیست

برای چت و دوست بودن نهایتش چندماه حبس یا جرای نقدی میدن 

اخه نقشه نميكشن بزنن زيرش هم شوهرم هم دختره؟ ميرم فتا اقدام ميكنم اونو بگو با ١٥ تا همزمان بوده ...

خیانت بی عصابی نیست ک بگیم درست میشه بی پولی نیست کنار بیایم بگیم عب ندارع...کسی ک ی بار خیانت کنه تمام...

خب بزنن زیرش میگن این چتا چیه ک اینجاست؟توحالا ببر برا ترسوندن شوهرتم خوبه

البتع اگر میتونی ببخشیش واینا باخودته ها فردا اتفاقی افتاد گناهش با من نباشع

شاید توخانم مهربونی باشی بتونی ببخشی من ک ب شخصه نمیبخشم ب هیچوجه خییانتو چ چتی چ تلفنی چ هرچی

۴ صبح خونتون کتک کاری شد؟یعنی نصفه شبی چت میکردن؟

نه ١ شب كتك كاري كردم 

بيرون بودم 

اومدم اينستاشو چك كردم ديدم 

گفتم فلاني كيه؟ چه نسبتي داره باهات؟ 

جا خورد و الي آخررر

بابا اسم دختره بود  كلي سلام زيباي من و بيادتمو و چشماي قلبي و زنم نيستش و بهت وابسته ميشم و ا ...

خدا دلیل کنه مرد نامرد رو که زن دسته گل داشته باشه ولی هوس غلط زیادی کنه متنفررررم ازین جور جونور ها

خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو
وای چطور تونسته.بچه هم داشته و رفته.ای خداااای من.خاک بر سرش خااااک.خاک هااااا

دوست عزیز لطفا هیچوقته هیچوقت نه کسی رو قضاوت کن نه به کارش بخند

چون امام جعفر صادق گفته هرکس به خاطر کاری فردی را سرزنش کند، نمیمیرد تا خودش مرتکب همان گناه شود

من اینو هزاران بار با چشمای خودم دیدم که میگم