2777
2789
عنوان

شوهرمو زدم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 6907 بازدید | 186 پست
سخته سخته سخته من یه بار به شوهرم‌شک‌کردم مردممممم ولی اون‌راحت خوابید!! در کل میخوام بگم آروم‌ ب ...

اول پستتو خوندم فک کردم میخای شعربگی

یه روزی انقدپولدارمیشم ک وقتی گوشیم هنگ کرد...خیلی بیخیال,,,محکم بکوبمش به دیوار😇😕
ارع ببر.الانم بهش بگو میبری ونشون میدی و شکایت میکنی برعلیه اش رفیقم زنداداششش با15تا پسرهمزمان دوس ...

یه چیزی میگین دم صبحی..... سنگسار...؟😐😐

اصلا دوست بودن با سنگسار ولی تفاوت داره 

به این آسونی هم که میگی حکم سنگسار نمیدن...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از کجا فهمیدی داره با زن غریبه چت می‌کنه ؟؟ گذاشت که چتش ببینی یا اتفاقی شد؟ چجوری؟

خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو
نه رزمي كار نيستم تو عمرم مورچه هم له نكردم ولي از اين مسئله ها راحت نميگذرم 

لپتو بیار جلو ممممماچت کنم. عین خودمی ایول . خدایی چشممو روشن کردی

یه روزی انقدپولدارمیشم ک وقتی گوشیم هنگ کرد...خیلی بیخیال,,,محکم بکوبمش به دیوار😇😕
درسته ولی متاسفانه و بلانصبت مردم عقده ای ایران فقط بلدن از این زاویه نگاه کنن

داری به شعور خودتم توهین میکنی که... تا وقتی کسی نخواد هیچوقت این اجازه رو به خودش نمیده که پاشو از حریمش بذاره بیرون چه واقعی چه مجازی

شماچه جونی داری باوجوداین اتفاق تاپیک بزنی وپست بذاری!!!!!!!!!!یباربرام اتفاق افتاده تاصب بالااوردم دستام میلرزید ازبس گریه کردم چشام پف کرده بود جایی نمیدیم،تازه مال من سوتفاهم بود شماکه تازه اقرارم گرفتی ناراحت نشید من قصتونو باور نکردم

من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد  اکثرا تلخ بودن  ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته  عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم  وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 
ارع ببر.الانم بهش بگو میبری ونشون میدی و شکایت میکنی برعلیه اش رفیقم زنداداششش با15تا پسرهمزمان دوس ...

اخه نقشه نميكشن بزنن زيرش هم شوهرم هم دختره؟

ميرم فتا اقدام ميكنم

اونو بگو با ١٥ تا همزمان بوده چههههههه خبرررره باباااااا

لجنزار شده