2777
2789
عنوان

شوهرمو زدم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 7013 بازدید | 186 پست
خخخخخخخخ چ اتیشی گرفتی اونوخت حق منو توتعیین میکنی؟؟؟پس اگر شوهرت خدااااررررووووشششکر مردهمه چی تمو ...

آتیش تو گرفته بودی ک با تاپیک استارتر اومدی یکم خودتو خنک کنی 😄 اخه شوهراتون دم ب دقیقه میزنن زیر اعتمادتون.!

ولی من هیچ چیز بد و فحش ناسزایی رو لایق تو نمیبینم اخه خیلی کمتراز اون چیزی هستی بخوام بهت فحش و ناسزا بگم . هه !

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
آتیش تو گرفته بودی ک با تاپیک استارتر اومدی یکم خودتو خنک کنی 😄 اخه شوهراتون دم ب دقیقه میزنن زیر ا ...

خخخخخ خدایا😂😂😂من اصن شوهر ندارم ک بخواد خیانت کنه بهم یا نکنه ...گفتم ک همه ارو ب ی چشم نبین خودت بدی دلیل نیمشه همه مث خودت باشن😂

ولی بنظرم تولیاقت بدترین حرفارم داری چون زیاد از حدت دهنتو بازکردی و هرچی لایق خودتع ب دیکران نسبت دادی

الانم ریپ نزن ک اگه بزنی بد میبینی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خخخخخخخخ چ اتیشی گرفتی اونوخت حق منو توتعیین میکنی؟؟؟پس اگر شوهرت خدااااررررووووشششکر مردهمه چی تمو ...

سلام تا صبح می خواهید بحث کنین؟ نمیشه یک طرف کوتاه بیاد که تاپیک نظمش به هم نخوره؟ ادامه ندین چون قطع میکنم دسترسیتون رو

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

آتیش تو گرفته بودی ک با تاپیک استارتر اومدی یکم خودتو خنک کنی 😄 اخه شوهراتون دم ب دقیقه میزنن زیر ا ...

سلام تا صبح می خواهید بحث کنین؟ نمیشه یک طرف کوتاه بیاد که تاپیک نظمش به هم نخوره؟ ادامه ندین چون قطع میکنم دسترسیتون رو

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar