2777
2789
عنوان

شوهرمو زدم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 6907 بازدید | 186 پست

من جای تو بودم از طرف شوهرم با دختره ی جا قرار میذاشتم 

بعد میرفتمو پدرشو درمیاوردم

یا تو خونت قرار بذار بکشش تو خونت بعد حبسش کن و زنگ بزن پلیس،بگو با مرد زن دار تو خونم قرار گذاشته 😂😂😂

لطفا" برای مامانم که تو بستر بیماریه دعا کنید
یه چیزی بگم ، من شنیدم گرفتن اسکرین شات جرمه خودش.تجاوز به حریم شخصی میشه یعنی یه جورایی مطمئن هستم ...

درسته اسکرین شات جرمه

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واااااااااا.قضاوت داره آخه !!!! زن شوهر دار و بچه دار شب رفته با یکی دیگه خوابیده.اونوقت از نظر شما ...

شما مگه با چشمای خودت دیدی که اینجوری تعریف میکنی؟.... واقعا ندونسته و ندیده چه راحت قضاوت میکنین

من کجا خندیدم ؟😕😕

ینی اولین باره که تو یه تاپیک خیانت جیگرم حال اومد از حرکت استارتر، زدی ترکووووندیش حققققش بود خائن ...

امضات😲😲😲متاسفانه حقیقت محضِ

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄

خوب حال و حوصله و دل و دماغی دارن که هنوز لاو بترکونن و دردسر دارن.بی خیال بابا.آدم باید بچسبه به زندگی خودش حداقلش اینه که اگر به هیچی هم اعتقاد نداشته باشی دیگه دردسر پنهون کاری و پیچوندن و یواشکی..رو نداری همش اعصاب خردی هست و مصیبت.داری زندگیتو میکنی مگه دلت درد میکنه شر میسازی واسه خودت مرد مومن

استاتر ناراحت نشیا حرفم به شما نیست.               عمرا تایپکت  بترکه یا قفل بشه سرمونو گرم کرده 

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
ینی چی؟🤔🤔🤔

یعنی به کسی بر نمیخوره

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
چی داری زر زر میکنی واس خودت ؟خدا شفات بده بحق پنج تن. خدارووووو هزارانبارشکررررررررر شوهرم مرد همه ...

خخخخخخخخ چ اتیشی گرفتی

اونوخت حق منو توتعیین میکنی؟؟؟پس اگر شوهرت خدااااررررووووشششکر مردهمه چی تمومیه فکر نکن شوهرای همه مث شوهر تو خوب و پاکن.بعدشم حد خودتو بدون و نزارچیزای ک لیاقتته بهت بگم اوکی؟