2777
2789
عنوان

شوهرمو زدم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 6907 بازدید | 186 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب ميرم ميگم چك كنن

میخوای از این مشاور تلفنی ها سوال کن یا رفتی اونجا , بگو میخواین از چتاش اسکرین بگیرم ‌..؟ ببین چی میگن ، نبری یهو به خودت گیر بدن و شوهرت از تو شکایت کنه

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
قربونت بخدا نيگا چطور ارامشو ميگيرن ازمون صب شد  لجنزارا هي هم صداش مياد به خاك سياه ميش ...

یعنی عاشق جواب دادناتم😂 

خدا لعنت کنه نسل زنای خرابو که میدونه طرف زن داره بیخیال نمیشه...

هرگز تسلیم نشوید  معجزه ها هر روز رخ می دهند  شاید فردا روز شما باشد 
اي خواهر  بدبختيا كشيدم  ديگه اين حركتش زيادي بود

الهی عزیزم خدا بهت کمک کنه ایشالا. بسپارش به آبروی حضرت زهرا.بخدا حق زن نیست با این همه مشکلات زندگی در مقابل اخلاقای زشت مرد طاقت بیاره و بی حرمتی ببینه.اگه بچه نداری یه فکری بکن با یه مشاور صحبت کن اگه زیاد تکرار کرده

یا سرکار گذتشتی ملتو یا خیلی بچه ننه ای.

بخاطر دوتا چت اینهمه وحشی بازی دراوردی ! درسته شوهرت کارش بد بوده ولی با خوبی یا نهایت با قهر با خط و نشون گفتاری ادبش میکردی.همون خواهرشوهرات فردا میشن آیینه دقت حالا ببین کی گفتم هی طعنه ب روت میارن.خدایا چ چیزا ک نمیشنویم .

بازم ۹۹دصد میگ سرکار گذاشتیمون.!

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
نمیدونم والا.چند هفته پیش دخترمو برده بودم پارک یهو ۱ آقایی ک حداقل ۵۷ الی ۵۸ سال سن داشت اومد سمتم ...

ووووای ببخشید من تو بچگی برام پیش اومده خندم گرفت نمیدونم چرا 😂😂😂😂بیشعورا بلانسبت جمع حاضر 

یا سرکار گذتشتی ملتو یا خیلی بچه ننه ای. بخاطر دوتا چت اینهمه وحشی بازی دراوردی ! درسته شوهرت کارش ...

اگه این خانم هم خیانت میکرد اون اقا با خوبی و نهایتا قهرو خطو نشون ادبش میکرد؟؟؟نه خیییررر 

حقش بود نوش جونش 

فقط میتونم بگم ب تشویق و نصیحتای نی نی سایتیا گوش نکنین.

سریععععع میگن بچه نداری ی فکری کن بچه نداری فلان کن بچه نداری بساط کن.ب زندگی همه تعیین تکلیف میکنن.اگ بتونن حکم طلاقتم میدن.

اینجا میشینن پای تشویق و احسنت و نصیحت گویی ولی خودشون عمرااااا یکیشو بکار ببرن.

بدرود.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
نمیدونم والا.چند هفته پیش دخترمو برده بودم پارک یهو ۱ آقایی ک حداقل ۵۷ الی ۵۸ سال سن داشت اومد سمتم ...

من چند روز پيش با بابام رفتم بانك بعد اومديم بيروت بريم سوار ماشين بشيم بابام چند قدم جلوتر از من ميرفت يه وانتي از كنارم داشت رد ميشد پرسيد فلان خيابون كجاس منه گاگولم داشتم ميگفتم يهو ديدم دستش ب جيجيشه و بهم ميگه هر چقد بخواي بهت ميدم 🤕

دلم ميخواست شيرجه بزنم جيجيشو بگيرم از ته بِبُرَم 🤨 فقط از بابام ترسيدم