2777
2789
عنوان

حمام عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 30434 بازدید | 487 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون آجی آره خیلی به خودم سخت میگیرم دیشب تو پذیرایی مهمون خواب بود نشد برم در یخچال

😊😊😊

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
استخر رفتنش واجب نیست من اصلا نمیرم استخر به نظرم خیلی چندشهههههه

من نیز

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
دو ساعته با خودم فکر میکنم سلاخ که یه معنی دیگه میداد تا این دوستمون گفتن خواهشا فاز امیر کبیر نگیری ...

😅😅😅😅

منم تو بچگیم رفتم.الان که گفتی دقیق این صحنه یادم اومد که خیلی کوچک بودم رفتیم حموم عمومی.ی پیرزن رف ...

😂😂😂😂😂

ما سه تا دختر بچه بودیم و با مامانمون، رسما نصف روز مون میرفت.قشنگ دو ساعت ذاخل حمام بودیم ، تا لباس ...

چه خوب و عالی...میچسبیده بعد یه حموم طولانی و طاقت فرسا.😂😂

چقدر بعضی ها دیگه شور میدن و قضیه رو وحشتناک نشون میدن!!!والا من دهه شصتی تو بچگی میرفتم اتفاقا خیلی ...

دقیقا ادرار میکنند توی استخر.😐😐

من حموم نمره یادم میاد.یه سالن بزرگ با کلی اتاق .که همزمان خانم و آقا پذیرش میشد.چه کابوسی بود همه ا ...

😂😂😂

نوبت گرفتن هم که معضل بزرگتری بود.روزای جمعه من اول میرفتم جهت رزرو نوبت اونجا مینشستم😂 دوساعت بعدش ...

عه نوبتی بوده؟؟

خوبه به خانومه نگفتن خجالت نکش راحت باش بیا تو حموم کن .ما هم اصلا نگات نمیکنیم 🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂

آره قطعا تازه احتمالا بعضی ها هم شاکی شدن که چرا گذاشتید بره 🤣

لهنتی

میانگین سن اونا و سن ما همه چیو نشون میدهمن نگفتم که پیشرفت بده میگم انگار یه چیزایی به ما داده شده ...

خب همون امید به زندگی که گفتم نشون میده کدوم گروه توانایی اینو دارن به سن بالاتر برسن،میشه همون میانگین سن اونا و ما،نکنه فکر کردی هرچی میریم جلوتر میانگین سن کمتر میشه؟،میتونی چک کنی،نت و آمار در دسترس همه هست

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم