2777
2789
عنوان

حمام عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 30434 بازدید | 487 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خخخ خدا لعنتت نکنه چقد خندیدم آره واقعا دوران سمی بود شاید حنا نبوده واجبی بوده

نه دیگه حنا را میشناختم. واجبی اتاق جدا داشت توی سالن اصلی حمام نبود اصلا. رنگشم خیلی فرق داره باهم.احتمالا به پوستش خیلی اهمیت میداد میخواست نرم باشه!

میگم من دهه شصتی ام خب دوره ما اصلا حموم عمومی نبوده دیگه هرکس حموم داشتیم تو خونه تا یادم میاد والا حتی خونه پدر بزرگ مادر بزرگم هم یادم میاد حموم داشتم حمومشون خیلی قدیمی بود

من بچه بودم شهرستانمون که میرفتیم چندوقت میموندیم میرفتیم حموم عمومی بعد توقع داشتن من با اون کوچولویی پشتشونم کیسه بکشم.😂

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم همیشه نیمه ی پره لیوانو ببین مثلا..نود درصده دخترا توو همون حموما توسطه مادرشوهرا پسندیده و عروس شدن...😂😂😂😂😂😂

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
میگم من دهه شصتی ام خب دوره ما اصلا حموم عمومی نبوده دیگه هرکس حموم داشتیم تو خونه تا یادم میاد والا ...

اره متولدین ساله 46 هم توو خونه هاشون حموم داشتن متولدین46 الان نزدیکه شصت سالشونه ولی اینجوری بوده که هم خونه خودشون میتونستن حموم کنن هم حموم عمومی بوده..فک کنم دوره ی حموم عمومی که کلا کسی توو خونش حموم نداشته برمیگرده به سال های 1320 به قبل...کمو زیاد میشه گفت تقریبا واسه صد سال پیشه که کلا حموم عمومی میرفتنو کسی توو خونش حموم نداشته..البته همین الانم حموم عمومی داریم ولی بیشتر مسافرا استفاده میکنن مثه قبل طرفدار نداره...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

اون زمان همه بیماری واگیردارمثل قارچ کچلی عفونت قارچی میکروبی ویروسی مقاربتی

عفونتهای رحمی کلا همه بیماربهایی که الان واکسن دارن

به راحتی منتقل میشد

بک دفعه تعدای مریص میشدن

بدترینش باعث مرگ و کوری و فلج میشد

برای همین جمعیت افزایش نداشت با اینکه هیچ روش جلوگیری حاملگی نبود

زائو بعد از زایمان تب میکرد میمرد

نوزادها رو تا یک سال هم میشد حموم نمیبردن چون مریص میشدن میمردن

الن استخر هم همبنطوره من هر وقت استخر یا جکوزی میرفتم سریع عفونت رحم میگرفتم یا بدنم قارچ میزد سالهاست دیگه نمیرم

حتی پزشک زنان گفت اجازه نمیده دخترش استخر بره

یا اونایی که تو آرمایشگاه کار میکنن زیر میکروسکوپ همه این ویروس و باکتری و میکروب میبینن هیچوقت استخر برو نیستن